Profile icon Profiel News icon Posts (47)
Blog image
  • Zwanger

12 weken zwanger alweer

De tijd vliegt we zijn alweer de magische 12 weken hier een update hoe het gaat

wat gaat dit snel zeg, de weken vliegen voorbij. Mijn buik groeit als kool. Soms door mijn darmen nog wat extra er bij. Mijn borsten groeien ook maar door wat ik zelf niet echt heel fijn vind die dingen wegen voor mijn gevoel nu echt meer als een kilo zeg.. Last van mijn schouders en bovenrug er door. Lekken is er nog niet bij gelukkig of laten we zeggen niet anders dan ze nog deden dan... Ja dat wat nooit echt helemaal gestopt toen ik met 8md de bv had afgebouwd met ilse. Ik lees natuurlijk alles weer door: je kindje is weer zo groot als een limoen en dergelijke. Wat is het eigenlijk een wonder dat je een heel mens maakt met een eitje en een zaadje en dan na 40 WK er een heel mens uit komt zetten.  (Van de App i'm expecting) 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Pijnlijke borsten, misselijk en spuugen, bah

Oke het is nu wel heel duidelijk ik ben zwanger bah wat ben ik ziek :( Blog is later geplaats omdat we het tot de echo stil willen ho

Op 6-6 heb ik een afspraak gemaakt bij de verloskundige 12-7 is de dag dat we dit wondertje mogen bekijken en op 7-6 is moeders voor moeders al weer langs. Weer een bevestiging dat ik echt zwanger ben kan het nog zo niet geloven haha.

Artikel lezen
0 Reacties tonen