Snap
  • Zwanger

12 weken zwanger alweer

De tijd vliegt we zijn alweer de magische 12 weken hier een update hoe het gaat

wat gaat dit snel zeg, de weken vliegen voorbij. Mijn buik groeit als kool. Soms door mijn darmen nog wat extra er bij. Mijn borsten groeien ook maar door wat ik zelf niet echt heel fijn vind die dingen wegen voor mijn gevoel nu echt meer als een kilo zeg.. Last van mijn schouders en bovenrug er door. Lekken is er nog niet bij gelukkig of laten we zeggen niet anders dan ze nog deden dan... Ja dat wat nooit echt helemaal gestopt toen ik met 8md de bv had afgebouwd met ilse. Ik lees natuurlijk alles weer door: je kindje is weer zo groot als een limoen en dergelijke. Wat is het eigenlijk een wonder dat je een heel mens maakt met een eitje en een zaadje en dan na 40 WK er een heel mens uit komt zetten.  (Van de App i'm expecting) 

Verder gaat het opzich redelijk. Slaap wanneer ik kan samen met ilse mee. En spuug al best wat minder gelukkig. Misselijk ben ik nog wel elke dag helaas. Maar we weten waarvoor we het doen.

Ik merk wel ben veel lakser met de afspraken maken voor bijvoorbeeld de 20wk echo. Al 3 weken heb ik dat papier liggen. Maar komt er steeds niet van ach komt wel... Denk ik dan. Maar goed maandag maar bellen en die afspraak maken. De andere screenings doen we niet. Vallen niet in de risico groep en vinden het gewoon niet nodig om die testen te doen. Als er echt wat mis is zien ze dat ook met de 20wk echo wel. 

Verder moet ik nog de kraamzorg bellen om te melden dat we weer van hun diensten gebruik willen maken ergens in februari.. Maandag maar is doen...

Laatste week moeders voor moeder is ook ingegaan omdat we bijna op vakantie gaan voor 2 weken. Heb ik het verkort. Heb al vanaf WK 6 meegedaan dus al best een tijd en ik weet ook wel dat de andere moeders er zeker wat aan hebben dus daarom doe ik ook mee. Maar kijk wel uit naar het vullen van de laatste blauwe bus. Die geur echt... Als ik nog niet aan het kokhalzen was deed ik het dan wel met het openen van die bus haha

Straks eerst lekker op vakantie hoop dan ook een blog te schrijven. Ik hoop in iedergeval dat ik me goed voel om ook te genieten en niet te misselijk ben om leuke dingen te doen maar we gaan het zien.