Snap
  • Zwanger

De eerste baby date

Vandaag is het zo ver de baby date. Echt zo benieuwd naar de kleine gup.

s'ochtends nog werken maar vanmiddag is het zo ver.

Klopt er een hartje, hoe ver ben ik nu.. En hoe gaat Ilse zich gedragen. Er gaat van alles door mij heen maar bovenal heb ik er zin in. De bib kijken die me nu al zoveel ellende geeft met spuugen en erg moe zijn. Ik spuug momenteel zoveel dat mijn klieren en slijmvliezen zijn opgezet in mijn keel.

Crakers hebben geen enkel effect enkel water drinken nadat er wat uit is gekomen zodat ik dat er weer uit gooi in plaats van gal. Want dat is echt zo rot zeg. Meestal na 10 minuten blijven de slokjes water er in en kan ik verder met de orde van de dag. Ow wat hoop ik zo dat deze fase snel voor bij is.

Eindelijk is het zo ver 15:00 op weg naar de verloskundige. Het standaard praatje daar en bloed prikken. Zij wow wat heb je een mooie aders, jij bent makkelijk te prikken of niet? Uhm NEE! Ze prikt en huppa een bult ontstaat. Ze voelde zich gelijk schuldig... Ik dacht bij mezelf tjah overmoedig he... Krijg je ervan :(. Nu wel een mooie blauwe arm

Ach oke prima hebben we dit ook weer gehad. Na even wachten mochten we op voor de echo. Spannend. Zit er wel wat, klopt er een hartje en hoever ben ik spoken weer door mijn hoofd. Ze kan niet heel goed wat vinden. Ojee. Inwendig want er zit wel wat (pffffuw...) broek uit en weer liggen. Ja hoor een sterk hartje en een bewegend kindje ligt daar in mijn baarmoeder. Dooierzakje, 9 weken bijna 10, volgende week nog een echo om de precieze datum te bereken... (Yes nog een baby date hihi)

Blij alles goed. Ilse mocht ook even net als mama liggen en de echoscopischte deed het apparaat ook even bij haar leuk dat ze dat vond :) hihi wat kan ik.toch genieten van haar. En wat leuk dat ze ook mocht volgende week de 2de date nu al zin in. Van de week mijn schoonouders vertellen en van het weekend mijn ouders en zussen zo benieuwd naar hun reacties :) 

7 jaar geleden

Ahh super leuk! Gefeliciteerd! Heerlijk om je verhalen te lezen!

7 jaar geleden

Gefeliciteerd! Wat gaaf dat Ilse ook mocht. Veel plezier met het kenbaar maken van je zwangerschap aan je familie.