7 jaar geleden

Zonde van de vele spelfouten!

7 jaar geleden

Zo herkenbaar! Ik ben inmiddels 5 mnd terug bevallen. Ik ben met 38 weken ingeleid vanwege de enorme pijn ik heb de laatste maanden van m'n zwangerschap moeten doorbrengen in een rolstoel compleet afhankelijk van alles en iedereen :( in het ziekenhuis met medicatie gaan slapen want zelfs dat ging niet meer van de pijn! Ik hoop dat de fysio je goed kan helpen en je het zo nog beetje kunt vol houden tot het eind van de zwangerschap! Heel veel succes! ( en je doet het natuurlijk voor een prachtig wonder dat heeft mij er door geslagen de laatste periode :))) )!

7 jaar geleden

Ik had een beknelde zenuw in mijn lies tijdens mijn zwangerschap. Das ook echt een heel heftige pijn, nog heftiger dan weeën (maar ja, dat zeg ik al gauw met een bevalling die totaal nog geen anderhalf uur duurde vanaf de eerste wee)

7 jaar geleden

Ik heb dit ook gehad bij de eerste( en toen zonder enige hulp van fysio dus met alles veels te lang doorgelopen) en nu ook bij de 2e met 18 weken al en had zoveel pijn dat ik dacht hoe ga ik dit uitzitten tot 40 weken, na een tip gehad te hebben van mijn collega ben ik naar de Osteopaat gegaan die gespecialiseerd was met bekkenpijn. En geloof het of niet het heeft even geduurd, ik ben inmiddels 7 weken verder en heb 2 behandelingen gehad en oefeningen meegekregen. Ik ben zo goed als pijn vrij :) ik had zoiets baadt het niet schaadt het niet, en bij mij heeft het zeker geholpen. Ik voel nog wel iets maar niet die helse pijn meer die ik had, ik geniet weer van de zwangerschap en kan net even wat beter uit de voeten met een peuter naast mij van ruim 2.5 jaar :) T is enkel een tip maar zeker het proberen waard :) Hier ook fysio gehad en dat hielp mij helemaal niet, tenminste de oefeningen verlichten iets maar het kwam elke keer weer terug. Succes ermee en hopelijk wordt je pijn iets verlicht