Snap

Baby date nummer 2 :)

Afgelopen week hebben we het verteld Ilse wordt grote zus. En baby date nummer 2

donderdag 14 juli hebben we het aan mijn schoonouders verteld. Die vonden het nieuws erg leuk. Ze hadden het niet echt verwacht.

Wel wisten ze dat ik al even ziek was. Maar omdat er ook onderzoeken lopen naar mijn schildklier was daar aan veel af te leiden :). ( er kwam gelukkig niks uit. Waarschijnlijk door het vele spuugen zijn mijn slijmvliezen erg geïrriteerd en lijkt de schildklier opgezet).

Die zaterdag de 16de hadden we een bbq bij mijn ouders. Daar hebben we Ilse een shirt aangetrokken met de tekst "geef me een kus ik wordt grote zus". Het duurde even voordat iemand het had gelezen. Mijn vader was de eerste en vroeg: wat heeft dat te betekenen geef me een kus want ik wordt grote zus. Dus ik: ja pap, wat denk je. Mijn vader: nee, je bent toch niet weer zwanger. Ik schiet in de lach. Uhm pap dit is pas de 2de keer hoor, maar ja ik ben zwanger. Mijn vader vliegt me om mijn nek. Mijn moeder is wat rustiger en geeft me een knuffel.

Mijn zus en haar man waren de bbq aan het voorbereiden, dus waren druk en hadden niks door van wat er buiten zich had afgespeeld. Ilse kwam af en toe de keuken in om komkommer of paprika te halen om op te eten. Toen ik vroeg heb je nu gezien wat er op haar shirt staat. Keek de man van mijn zus is goed. En gilt heel hard nee!!! Ilse schrikt ervan. Hij vliegt mij om me nek. Mijn zus kijkt op en kijkt is op het shirt, ze is ook zichtbaar blij. En krijg op mijn kop dat ik niks had gezegt haha. He verassing ;). na dat het allemaal wat gekalmeerd was mijn oudste zus geappt die in Engeland woonde. Die vond het ook erg leuk. Ik vond het zelf jammer dat ze er niet persoonlijk bij was maar helaas kan dat niet altijd door de afstand. 

Donderdag 21 juli echo nr 2 :) de echo voor de definitive uitgerekende datum. Omdat we bij echo nr 1 inwendig moesten. Ik kneep hem, is alles nog steeds goed. Groeit de bib wel, klopt het hartje nog. Ik vind het allemaal elke keer zo spannend. Maar alles is goed en de bib is gegroeit ruim 10 weken nu. Blij. Midden februari is de datum. Ik vertel bewust niet de exacte datum omdat iedereen dan vraagt bijna he... En toch rond die datum gaat hangen en vragen. Al kwam Ilse eerder.

Misselijk ben ik nog erg, slaap zodra ik kan met Ilse mee. Maar wat voel ik me gelukkig. Mijn buik groeit al behoorlijk alsmede mijn borsten. Dag D hallo cup E :( bh's van de zw van Ilse maar van zolder gehaald en gewassen...

2 jaar geleden

Is ondertussen alweer even geleden, maar jullie hebben twee prachtige meiden! 💜