Profiel Posts (21)
Blog image

2022 voelde niet echt als MIJN jaar

Met een heel fijne én een heel nare afsluiter...

Januari 2022 was de laatste maand van mijn tweede zwangerschapsverlof en ik had grote dromen om te gaan groeien met mijn bedrijf als hormoontherapeut. 2022 zou echt MIJN jaar worden of nou ja vooral het jaar van mij als ondernemer. Maar ik had in die doelen en dromen niet echt rekening gehouden met heel veel gebroken nachten, zieke kindjes en een verhuizing naar het buitenland.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Een slechte start van ons USA avontuur (deel 2)

Met RSvirus, griep én een longontsteking in het ziekenhuis

Uren zat ik op de spoedeisende hulp voor kindjes met David op schoot. Gelukkig was er een reddende engel, een dame die met haar dochter een gordijntje verder lag, vroeg of ik wat eten of drinken wilde en haalde een tas vol lekkers voor me. Ze wilde er absoluut niks voor hebben, je begrijpt dat de tranen meteen weer hoog zaten...

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

16u reizen met 2 kindjes, een hond, 8 koffers, een bench en handbagage

Onze eerste grote vliegreis als gezin..

1 september 07.30 uur. Het taxibusje staat voor de deur. Of zeg maar gerust taxiBUS, want met zoveel spullen hebben we flink wat ruimte nodig. Alles staat er vrij snel in, want we hebben de avond van tevoren alles ingepakt en voorbereid. Daardoor hebben we zelf te kort geslapen, maar de jongens hebben gelukkig een goede nacht gemaakt. Met een klein ontbijtje achter de kiezen en een reispilletje bij de peuter beginnen we onze grote reis.

Artikel lezen
1 Reacties tonen