1 jaar geleden

Hai, ik had al eens eerder gereageerd, maar ze hebben bij jou in de buurt ook heel veel activiteiten voor kinderen waarbij je ouders leert ontmoeten. Ik probeer de verhalen van mijn aupair gezin terug te vinden, maar kan alleen haar boek, blonde haren onder een cowboyhoed vinden. Wij woonden in Vienna, vlakbij de dmv en the mall. Ze heeft, met terugwerkende blik, heel veel herkenbare dingen geschreven voor expatouders. Misschien kun je daar wat uit halen! Hopelijk blijft 2023 jouw jaar en ga je er keihard van genieten, want het is daar super leuk (kan er superleuk zijn)! Veel geluk!

1 jaar geleden

Haha zie dat ik telkens hetzelfde schrijf! Sorry, was bedoeld als hart onder de riem, maar na 5x hetzelfde te benoemen, komt dat vast niet zo over! Sorry! Veel geluk daar!!

1 jaar geleden

Heftig Martine.... Gelukkig gaat het nu beter met je. Veel liefs!

Wat dapper dat je dit schrijft, Martine! Moet flink pittig zijn geweest, maar fijn dat het inmiddels iets beter gaat. Het is geweldig dat je in het diepe bent gesprongen door naar de usa te gaan. 2023 wordt een knaljaar! Veel liefs en hou ons op de hoogte! Liefs, Laura