Profile icon Profiel News icon Posts (9)
Blog image
  • Mama
  • Gezond

En dan kan je opeens een stuk minder

Even boterhammen van zolder halen, waar de vriezer staat. En dan mis je de laatste 2 treden van de trap met naar beneden gaan...

En dan lig je op de grond in de gang. Mijn eerste gedachte: au!!! Mijn tweede: wat ben ik blij dat ik m'n meisje niet in m'n armen had. De kinderen zitten in de woonkamer en ik hoor de oudste roepen wat er is. Ik krabbel omhoog en hink zo goed en kwaad als het kan de woonkamer in, naar de bank.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Kaarten voor valentijnsdag

Via mamaplaats had ik een xl kaart gewonnen om te sturen! En wat is nou een betere tijd om toch met Valentijnsdag te sturen..

aangezien ik al een kaart voor manlief had gekocht (die er eigenlijk niet aan doet, maar na een wat moeilijkere periode samen vond ik het wel leuk om dat te doen) besloot ik op het laatste moment toch de kaart naar m'n meiden te sturen en niet naar hem. Hij kreeg er dus toch al eentje.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

10 maanden al een slechte slaper...

Mijn jongste dochter is inmiddels alweer 10 maanden, maar slaapt bijna nooit een nacht door.

toen ze net was geboren (3 dagen voor de 37 weken), viel ze officieel onder het kopje prematuren en moest daarom om de 3 uur eten. Gelukkig hoefden we maar 2 nachten in net ziekenhuis te blijven en in overleg met de kraamzorg lieten we de keuze aan haarzelf. En ze kwam gewoon om de 2-3 uur en groeide geweldig.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Mijn kleine peuterpubertje

Met twee meiden van 2,5 jaar en 9 maanden is het zo op zijn tijd nogal druk en chaotisch. met af en toe wat 'conflictjes'..

de jongste is nu volop aan het kruipen en sinds gisteren kan ze zich op trekken! Hartstikke leuk natuurlijk, want zo kan ze zelf een stuk meer. Dat daar ook nadelen zitten wist ik natuurlijk al van de oudste. Overal aan willen zitten... Bakjes met kattenbrokken over de grond verspreiden.. En vooral: aan het speelgoed van haar oudere zus zitten.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Vakantie met peuter en baby

Een vakantie met baby en peuter; wat is leuk om te doen? Waar kies je voor? Blijven we in Nederland of toch het buitenland?

tja.. Wat gaat het worden? We wilden voor mijn verlof was afgelopen nog op vakantie; dat stond vast. Maar waarheen? Ik droomde heel eerlijk gezegd over Griekenland of Turkije; lekker all-in luieren. Manlief zag dat veel minder zitten, die wilde liever door Schotland of engeland rondreizen. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen