8 jaar geleden

Vervelend dat jij ook geen leuke kraamtijd hebt gehad.. Ik heb t nu redelijk achter me gelaten, maar soms komt t zeker nog wel terug en heb ik net er gewoon moeilijk mee. Maar weet je, dat mag en het slijt (hopelijk) vanzelf nog verder weg. Voor nu gewoon genieten met volle teugen van onze kindjes :-)

8 jaar geleden

Goed te lezen dat het met jouw dochter ook goed gaat! En blij dat ik niet de enige ben die me zo eenzaam heeft gevoeld. Heel eerlijk gezegd denk ik dat ze daar nog wel eens van kunnen leren in het zkh..

8 jaar geleden

Hallo hallo- wat fijn dat het nu goed gaat! Ik ken het- de kraamtijd die ijstijd lijkt en dat gevoel van alleen zijn (ik om andere redenen want mijn baby was niet te vroeg). How to deal with it?

8 jaar geleden

ik denk met je mee. Dat gevoel van alleen zijn deel ik volledig met je. Toevallig nog geschreven in mijn blog van gisteren. Gelukkig gaat het goed met je kindjes. Zoals je kunt lezen is mijn dochter iets eerder geboren maar nogmaals het moment van alleen zijn is het ergste wat je kan voelen groetjes peetje80