Snap
  • Kind

Kaarten voor valentijnsdag

Via mamaplaats had ik een xl kaart gewonnen om te sturen! En wat is nou een betere tijd om toch met Valentijnsdag te sturen..

aangezien ik al een kaart voor manlief had gekocht (die er eigenlijk niet aan doet, maar na een wat moeilijkere periode samen vond ik het wel leuk om dat te doen) besloot ik op het laatste moment toch de kaart naar m'n meiden te sturen en niet naar hem. Hij kreeg er dus toch al eentje.

Op de site van greetz een mooie uitgezocht van woezel en pip, want die vinden ze allebei erg leuk. 

Op Valentijnsdag gaat de bel; de postbode staat voor de deur. Hij had iets wat niet in de brievenbus kon (wat bleek een gepersonaliseerd dikkie dik boekje te zijn, dus extra feest voor de oudste) en... 3 kaarten!

1 kaart voor mij, van mijn vader. We sturen al jaren op Valentijnsdag een kaart naar elkaar. 1 voor mijn man dus en... 1 voor m'n meiden.

Nou de oudste was door het dolle heen, want ze is dol op post! En nu ook nog een kaart, speciaal voor haar en haar zusje. Een extra grote nog wel. Dus toen hij was uitgepakt en iedereen hem had mogen bewonderen moest hij op de kast staan zodat iedereen hem goed kon zien.

Zeker in de smaak gevallen dus :-)

9 jaar geleden

Leuk! Onze dochter was ook heel blij met haar Woezel en Pip kaart! Zooooo liiiiiiieeeeeeef :)