Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Moederdag, ook hier geweest

Overal lees ik blogs over Moederdag. Moeders die goed verwend zijn! Maar ook een blog van een mama waarvan Moederdag tegenviel.

Moederdag. Het is en blijft een dag met een speciale lading! Voor alle trotse mama's onder ons! Leuke cadeautjes van je kind, zelf gemaakt op de opvang, school of peuterspeelzaal. Of voor de mama's met wat oudere kinderen onder ons, een gekocht cadeautje of een leuke tegoedbon. Ontbijtje op bed en lekker uitslapen. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

De mooiste lach is van een baby

Vandaag zag ik een filmpje op facebook. Een papa, met zijn zoontje, blies een paardenbloem uit

Vandaag zag ik een filmpje op facebook. Een papa, met zijn zoontje in een draagzak op zijn rug, blies een paardenbloem uit. Een geweldig mooie lach kwam er van zijn zoontje. Eentje die iedereen mee doet laten lachen. Een lach zoals je broer ook regelmatig heeft. Als Ruben lacht dan lach ik mee.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Moederdag in aantocht!

Het zal je niet ontgaan zijn. Elk reclamefoldertje wat je opent, elke winkel die je binnenloopt.... Moederdag komt eraan!

Moederdag is de dag waarop (de meeste) mama’s heerlijk mogen uitslapen. En een lekker ontbijt op bed krijgen van de kinderen (met hulp van man/vriend). Heel het gezin gezellig in de ochtend samen in bed waarna wel het bed verschoont moet worden door alle kruimels. De dag waarop je een cadeautje krijgt en zelf gemaakte fröbeltjes van je kinderen. De fröbeltjes zijn nog het leukste cadeau wat je maar kan verzinnen, krijgt een ere plaatsje om vervolgens in de doos met zelf maakseltjes van je kind te belanden samen met alle eerder gemaakte cadeautjes. Een geweldig leuke dag waarop je heerlijk verwend wordt.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Hij zegt mama! (en nee.....)

Ruben had moeite met de letters "M"en "N"uitspreken. Maar helaas nu niet meer!

Stik jaloers was ik. Ruben, ons kereltje van 21 maanden, kan al bijna een jaar het woordje "papa" zeggen. Maar het woordje "mama" wilde maar niet lukken. Ruben had erg veel moeite met de letters "M" en "N" uitspreken. Dus het was ruim een jaar lang bij ons in huis papa voor en papa na. Maar ook ik was voor een lange tijd “papa”.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Het leven gaat door.....

Zoals elke net bevallen (werkende) moeder, moet ook ik weer aan het werk.....

Daar zijn we dan weer... Op kantoor. Officieel loopt mijn verlof tot 10 maart, maar het leek me verstandig om weer te gaan beginnen. Als het kon zou ik lekker thuis blijven zitten met Ruben maar na Lieke* het leek me goed om weer te proberen in het ritme te komen en rustig aan weer aan het werk te gaan. Geeft hopelijk wat afleiding en dan hoef ik niet in een keer meteen volledig aan de gang; tot 10 maart op arbeidstherapeutische basis, mag naar huis als ik naar huis wil.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Wanneer gaan voor de volgende?

Je wilt graag een tweede of derde kind..... maar wanneer ga je ervoor?

Twijfel alom! Mijn man en ik hebben een geweldige zoon; Ruben. Nu bijna 20 maanden oud. Volop genieten van het kereltje. Een sjansballetje eerste klas; hij weet iedereen al om zijn vingertje te winden. Heerlijk om te zien als hij weer eens een gesprek aangaat met een wildvreemde. Al snapt nog niemand wat hij precies zegt....

Artikel lezen
9 Reacties tonen