Snap
  • Mama
  • Relatie

Moederdag in aantocht!

Het zal je niet ontgaan zijn. Elk reclamefoldertje wat je opent, elke winkel die je binnenloopt.... Moederdag komt eraan!

Moederdag is de dag waarop (de meeste) mama’s heerlijk mogen uitslapen. En een lekker ontbijt op bed krijgen van de kinderen (met hulp van man/vriend). Heel het gezin gezellig in de ochtend samen in bed waarna wel het bed verschoont moet worden door alle kruimels. De dag waarop je een cadeautje krijgt en zelf gemaakte fröbeltjes van je kinderen. De fröbeltjes zijn nog het leukste cadeau wat je maar kan verzinnen, krijgt een ere plaatsje om vervolgens in de doos met zelf maakseltjes van je kind te belanden samen met alle eerder gemaakte cadeautjes. Een geweldig leuke dag waarop je heerlijk verwend wordt.

Maar Moederdag is meer dan alleen vreugde. Laten we dit jaar ook eens stil staan bij alle moeders zie zelf geen moeder meer hebben. Of moeders wiens kind vermist is of om wat voor andere reden hun kindje niet meer kunnen zien. Moeders die hun kindje veel te vroeg aan de hemel hebben moeten afstaan of moeders die voor altijd wensmoeders zullen zijn.

Genieten ga ik zeker, genieten van het fröbeltje wat Ruben voor me gaat maken op de kinderopvang.Genieten van het uitslapen en het ontbijt op bed wat ik hopelijk ga krijgen. Zullen we alle moeders voor wie Moederdag een vrolijke maar ook  dag vol met confrontaties is wat extra aandacht een extra dikke knuffel geven 10 mei 2015? 

9 jaar geleden

Ik moest weer even kijken maar je hebt gelijk, het is niet vanzelfspreken om een kindje te krijgen die bij je mag blijven. Lief van je dat je ook denkt aan de andere moeder-kind situaties die heel moeilijk zijn. Voor jou heel veel plezier en heel veel sterkte op deze moederdag.

9 jaar geleden

Wat goed van je om daaraan te denken. Ik ken wel mensen die geen moeder hebben of van wie de moeder heel erg ziek is. Een heel goed idee om even bij hen stil te staan en ze wat extra liefde te geven op Moederdag!

9 jaar geleden

Mooi idee! En zeker iets wat veel mensen herkennen denk ik. Niet iedereen heeft een goede band, misschien is die moeder wel overleden of het kind. Mogen we zeker bij stilstaan!