Snap
  • Kind

Ons mannetje is alweer bijna twee.....

Ons kereltje wordt alweer bijna twee! Wat een cliché maar wat gaat het hard

Vandaag begonnen in het foto album voor Ruben zijn tweede verjaardag alweer! Elk jaar krijgt hij een foto album van ons. Van zijn levensjaar. En wat een jaar met hoogte en diepte punten was dit.

Een jaar waarin papa en mama getrouwd zijn! Een super leuke dag waarin Ruben een grote rol speelde. Zo mocht hij ook een vingerafdruk geven ter goedkeuring dat papa en mama nu dezelfde achternaam hebben. Zijn mooie pak werd een beetje geverfd natuurlijk maar dat hoort erbij.

Het jaar waarin Ruben grote broer is geworden. Al zal hij zijn lieve zusje nooit leren kennen. Gelukkig hebben we mooie foto's van Ruben en Lieke samen. Die wel twee hele pagina's gaan beslaan in het mooie album.

Maar afgelopen jaar is ook het jaar geweest van vrolijk zijn en buiten spelen. Ik had een keuze uit zoveel foto's waarop hij breed lachend staat. 

Mijn hart loopt over van liefde als ik het album maak. Ondanks alle gebeurtenissen het afgelopen jaar mag ik blij zijn met het super mooie kereltje wat hier rond loopt <3

9 jaar geleden

Kleine jongens worden zo snel groot :( Super mooi idee zeg elke jaar een fotoalbum dat zullen voor later super herinneringen zijn en prachtig om terug te kijken.

9 jaar geleden

Wat een heftig jaar moet dat geweest zijn voor jullie. Mooi dat je elk jaar bestempeld met zo een fotoboek!

9 jaar geleden

Leuk idee, elk jaar een foto boek te doen. Zo kan hij later alles weer chronologisch terug kijken.