Profile icon Profiel News icon Posts (19)
Blog image
  • Bevallingsverhalen

A trip down memory lane: de geboorte van dochterlief

Het verhaal van de geboorte van dochterlief. Dit omdat deze geboorte voor een deel bepaald hoe ik naar mijn naderende bevalling kijk.

Zoals beloofd een "trip down memory lane". Een beschrijving van de geboorte van dochterlief. Dit omdat deze geboorte voor een deel bepaald hoe ik naar mijn naderende bevalling kijk maar ook omdat zij ook een plekje verdient op Mamaplaats. Uiteraard staan er genoeg blogs in concept over het wel en wee van dit mooie meisje maar dit kan ik toch echt niet laten.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond

En het is een.... (#13)

Ik blijk opnieuw zwanger te zijn maar heb weer bloedverlies. Deel 13 in de lange reis naar een broertje of zusje voor dochterlief.

Het bloedverlies gaat me niet in mijn koude kleren zitten. Ik stel me een soort van stoer op: "ik ben nog maar zo kort zwanger en heb over vijf dagen een echo. Laat ik dat maar afwachten." Maar ik merk dat ik na twee dagen helemaal gek wordt. Ik bel de verloskundige en mag diezelfde middag nog komen voor een echo. De adrenaline giert door mijn lijf en mijn hart bonkt bijna uit mijn borst. Maar al snel is er een prachtig mooi kloppend hartje te zien. Op basis van de termijn die ik zwanger blijk te zijn ben ik zwanger geraakt op de dag dat ons meisje Puck uitgerekend was. Het kan niet anders of ons engeltje heeft deze zwangerschap mogelijk gemaakt. Dit gaat goed komen. Ik heb alle vertrouwen in deze zwangerschap. Dit mag gewoon niet mis gaan. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Here we go again (#12)

De condooms zijn weer opgeborgen en we proberen opnieuw om zwanger te worden. Deel 11.

Ik merk dat ik het liefst zo snel mogelijk weer zwanger wordt. Daar waar ik in het begin nog wel kon bedenken dat de meeste mensen niet in één keer zwanger zijn kan het me nu niet snel genoeg gaan. Voor mijn gevoel probeer ik al een jaar zonder succes zwanger te worden. Natuurlijk zijn we al een jaar bezig maar ik mag niet vergeten dat ik inmiddels al twee keer zwanger ben geweest. Dat relativeren is ontzettend lastig. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen