7 jaar geleden

Bij mij houden ze vooral van rauwe groente. Ik zet dan bakje paprika neer en tomaatjes als snack. Vinden ze echt veel lekkerder dan gekookt en net zo gezond!

7 jaar geleden

Ik ken iemand die zei mijn moeder doet gehakt en vlees door de macaroni. Het vlees bleken champignon te zijn maar ging er zo in.

7 jaar geleden

Ik maak hier ook vaak een smootie met paprika courgette en broccoli en dan nog fruit en yoghurt smullen dat ze dan doen tijdens het ontbijt of toetje!

7 jaar geleden

Ik vind dit niet iets om je schuldig over te voelen hoor :-) Zo doen zoveel ouders het als het gaat om moeilijke eters. Hier ook lang gedaan! Uiteindelijk maakte ik dagelijks bordjes met fruit, tomaatjes in plakjes, komkommer, en paprika en dat aten ze zo op!!! Toen ik vertelde dat dit soort dingen ook gewoon in eten zit dat mama kookt keken ze mij zo verbaasd aan want het was toch wel lekker ;-) Sindsdien aten ze steeds meer aan wat ze zagen in de pastasaus of soep. Steeds maakte in het groffer van structuur en zo aten ze binnen no time gewoon wat de pot schaft! Stap voor stap doen en schotel ze gewoon een bordje met reepjes paprika voor en met fruit en diverse groente dat je zo kunt eten. En geloof het of niet maar hier werkte dat zo goed dat ze nu alles gewoon zonder mopperen eten!