Profiel Posts (14)
Blog image

Daar ben ik weer!

We zijn net terug van vakantie, we zijn naar Zuid-Frankrijk geweest een rit van 1200km mijn schoonouders hebben daar een huisje met zwembad dus ideaal, maar de rit daar zaten we wel mee, zou het wel goed gaan. Dus vrijdag gingen we de auto inladen en s'avonds gingen we rijden. Dan kon Tygo lekker de hele nacht slapen we waren de straat nog niet uit en hij sliep al, we moesten hem echt wakker maken voor de fles. Zaterdag om 10.30 kwamen we bij het huisje aan. Tygo weer de fles gegeven en toen we gingen we even slapen met z'n 3-en.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Lachende Tygo

Tygo is nu 7 weken het gaat allemaal ontzettend hard en we zien ons mannetje echt groeien. We moesten afgelopen dinsdag naar het ziekenhuis betreft zijn heupjes en we moeten 2 september terug komen want dan wordt er een echo gemaakt maar het zag er tot nu toe er goed uit maar dit moeten ze altijd doen. We hadden ook nog gevraagd over zijn nekje want die spier is nog steeds stijf en helemaal als Tygo gaat drinken en hij heeft nog steeds een voorkeurshouding naar rechts maar gelukkig krijgen we ook fysio maar de arts heeft aangegeven dat we naar een manuele therapie moeten, maar de fysio zegt weer dat we er mee moeten wachten omdat Tygo nog zo klein is. Ik weet niet of jullie hier ervaring mee hebben?

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Hallo lieve mensen

We zijn weer 1,5 week verder en we moesten weer naar het consultatiebureau met Tygo en hij was weer zwaarder geworden 4355 en 54cm dus helemaal goed. Tygo krijgt nu ook fysio of wij krijgen oefeningen en dat gaat ook steeds beter want Tygo lag elke keer op 1 kant maar we moeten Tygo elke keer draaien en echt je moet de baby niet de hele dag op zijn rug leggen want dan krijgt het een plat achterhoofdje en dan heeft het ook een helmpje nodig dus op de dag op het zij leggen en s' avonds op zijn rug.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Tongriempje te kort, probleem met borstvoeding

Tygo is nu al weer een maand oud, wat gaat de tijd snel als het allemaal zo leuk is :) het gaat erg goed met Tygo hij is nu 54,5 cm en weegt 4020 gram dus het gaat goed. De Lactatiekundige is nog langs geweest ivm de borstvoeding want dat ging nog niet helemaal goed en had nog steeds kloven op mijn tepels niet echt fijn dus zij kwam kijken en ze viel gelijk op dat Tygo zijn tongriempje te kort was dus ik heb de consultatiebureau gebeld en de arts heeft ook nog gekeken en ja die was te kort dus we moesten een afspraak maken in het ziekenhuis, we konden gelijk de volgende dag al komen dus dat deden we ook, eenmaal in het ziekenhuis werd hij is onderzocht en er werd naar zijn tongetje gekeken, ik wilde er niet bij zijn gelukkig was Remco ook mee dus hij bleef erbij en ik ging naar de gang, ik kon Tygo ook nog op de gang horen huilen en dat gaat echt tussen merg en been het was binnen een paar minuten gebeurd, ik kon weer naar binnen en heb Tygo borstvoeding gegeven want de linkerborst gaat goed alleen de rechterborst daar blijf ik mee kwakkelen echt niet leuk dus ik kolf nu de rechterkant en dat gaat wel goed. Gelukkig heeft Tygo er geen last van gehad en hij kan zijn tong meer bewegen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Borstvoeding

Daar ben ik weer, het is wel een hele verandering in je leven met zo'n kleintje (positief) het gaat erg goed met Tygo hij is gewoon in 5 dagen tijd 300gram aangekomen en dat is erg goed je ziet ook dat hij enorm veranderd is hij heeft zelfs nu van die lach stuipjes erg leuk om te zien. Helaas moet ik kolven want het gaat niet aan de borst ik heb ingetrokken tepels en ik heb al een tepelhoedje maar dat koste Tygo te veel moeite en ik kreeg kloven aan mijn tepels en had ook nog een borstontsteking en Tygo kreeg spruw dus het zat ons niet mee, we kregen medicijnen voor Tygo en het gaat nu goed met hem. Ik heb via de marktplaats een elektrische kolfmachine en dat is ook ideaal want dat gaat veel sneller.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Spannende dagen

We zijn weer een paar dagen verder en de kleine ligt nog lekker in mijn buik. Al is het wel ontzettend druk en heb nu erge pijnlijke steken bij mijn vagina en heb erge harde buiken, heeft iemand daar ook last van? ik had al gelezen dat het gewoon flink aan het indalen is maar dat is nu al een paar dagen, straks komt het kontje eruit (zo gevoel heb ik) Gisteravond had ik helemaal veel last toen moest ik het echt weg puffen, gelukkig gaat het nu weer beter maar ik voel me wel raar, anders dan anders.

Artikel lezen
2 Reacties tonen