Snap

Hallo lieve mensen

We zijn weer 1,5 week verder en we moesten weer naar het consultatiebureau met Tygo en hij was weer zwaarder geworden 4355 en 54cm dus helemaal goed. Tygo krijgt nu ook fysio of wij krijgen oefeningen en dat gaat ook steeds beter want Tygo lag elke keer op 1 kant maar we moeten Tygo elke keer draaien en echt je moet de baby niet de hele dag op zijn rug leggen want dan krijgt het een plat achterhoofdje en dan heeft het ook een helmpje nodig dus op de dag op het zij leggen en s' avonds op zijn rug.

Met borstvoeding ben ik mee gestopt ik kolf het nu wel af in ieder geval de druk maar we geven Tygo gewoon kunstvoeding. Nu kunnen mijn tepels in ieder geval goed herstellen en dat gaat de goede kant op gelukkig. Ik kan er altijd nog over nadenken als mijn tepels goed hersteld zijn om weer borstvoeding te geven maar daar moet ik nog even een paar nachtjes over slapen.

We hebben ook een muziekmobiel en daar kijkt Tygo heel aandachtig en dan begint hij ook te lachen helemaal geweldig om te zien.

We weten nu ook wanneer hij eten wil of hij aandacht wil of een poepluier heeft:) We hadden afgelopen weekend een feestje en toen sliep hij bij hun boven en dat ging ook helemaal goed, van het weekend gaat hij voor het eerst logeren bij opa en oma we zijn benieuwd hoe dat dan gaat. 4 september gaan we dan lekker nog met z'n 3-en op vakantie gelukkig slaapt hij in de auto zo in en ook met wiegen en wandelen dan is Tygo zo vertrokken. 20 augustus laten we foto's van Tygo en van ons 3-en maken dan kunnen we de foto's aan de oma's en opa's geven. Deze week krijgt Tygo 2x fysio. Volgende week moeten we naar het ziekenhuis voor zijn heupjes dus hopen dat het dan allemaal goed is. Maar uiteraard hou ik jullie op de hoogte.