Lachende Tygo

Tygo is nu 7 weken het gaat allemaal ontzettend hard en we zien ons mannetje echt groeien. We moesten afgelopen dinsdag naar het ziekenhuis betreft zijn heupjes en we moeten 2 september terug komen want dan wordt er een echo gemaakt maar het zag er tot nu toe er goed uit maar dit moeten ze altijd doen. We hadden ook nog gevraagd over zijn nekje want die spier is nog steeds stijf en helemaal als Tygo gaat drinken en hij heeft nog steeds een voorkeurshouding naar rechts maar gelukkig krijgen we ook fysio maar de arts heeft aangegeven dat we naar een manuele therapie moeten, maar de fysio zegt weer dat we er mee moeten wachten omdat Tygo nog zo klein is. Ik weet niet of jullie hier ervaring mee hebben?

Ik weet dat we het zelf moeten beslissen, maar ja de 1 zegt dit en de ander weer iets anders en op internet lees je ook weer verschillende verhalen..moeilijk, moeilijk.

Voor de rest groeit Tygo goed. Hij weegt nu al weer 4800gr en is 56cm lang, dus dat gaat allemaal goed. Hij vind alleen het uit en aankleden niet fijn maar dat komt echt door die spier. Hij slaapt nu ook al de hele nacht door en dat is zo fijn, hij gaat om 21.00u slapen en wordt tussen 6 en 6.30 weer wakker :) Vorige week heeft hij voor het eerst bij opa en oma geslapen en dat ging ook helemaal perfect. Toen had hij ook de hele nacht doorgeslapen, de volgende dag heeft Tygo tussen opa en oma geslapen. Het was wel raar zo zonder Tygo, we kwamen ook thuis van een feestje en zijn kamertje was zo leeg. De volgende dag werden we toch nog vroeg wakker (al konden we uitslapen). Ik vind het ook knap van mezelf dat ik mijn moeder maar 1x gesmst heb. Ik dacht ik ga niet bellen want dan bel ik elk half uur en dat is niet goed.

In augustus gaat Tygo bij de andere opa en oma slapen dus we hopen dat het dan ook weer zo goed gaat. Tygo krijgt nu ook 150cc melk daar heeft hij erg behoefte aan, daarom groeit hij ook zo hard gelukkig is hij nog niet te zwaar. Hij heeft nog wel steeds van die krampjes en dat is zo zielig maar gelukkig weten we nu wat we moeten doen en dat gaat ook goed. We genieten zo erg van ons mannetje en hij gaat ook steeds meer zien en maakt nu al van die geluidjes en dat is ook helemaal geweldig.

Ik hou jullie op de hoogte!