Snap
  • Zwanger

Daar ben ik weer

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer, het is een tijd geleden dat ik wat heb geschreven maar dat komt "we hebben in september" nog een jongen erbij gekregen genaamd Rens. Dus we hebben nu 2 prachtige lieve jongens Tygo is inmiddels 21 maanden en Rens 5 maanden en het gaat super. Rens is ook met een stuit (natuurlijk) gekomen binnen 4 uur is Rens geboren en het was een heftige maar hele snelle bevalling Rens was een kleintje van 2692 maar als je hem nu ziet, hij is denk ik nu meer dan 8 kilo dus heeft de schade ingehaald :)

Tygo is er ook erg trots op, af en toe snapt hij het niet helemaal en in het begin was hij erg jaloers als ik bijvoorbeeld met Rens bezig was ging Tygo kattenkwaad uithalen, maar gelukkig gaat het de laatste tijd erg goed.

Tygo gaat ook steeds meer praten, alleen zijn eetlust is wat minder geworden maar daar hoef ik mij geen zorgen om te maken, het is een 'fase' hij groeit gelukkig erg goed, heel veel mensen denken dat hij al 3 jaar is. Sinds Tygo kan lopen dan wil hij ook alleen maar lopen. Lezen is ook zijn favoriet en natuurlijk op de Ipad van papa en mama en als je hem dan ziet spelen, zo knap dat hij dat kan. Hij mag maar een uurtje per dag (we proberen niet elke dag) buiten spelen vindt hij ook geweldig lekker voetballen met papa. In juni gaat hij alweer 2 worden, ze zeggen ook wel als je kinderen hebt gaat de tijd veel sneller, vroeger vond ik het onzin, maar nu ik kinderen heb ben ik het helemaal mee eens.

Tygo slaapt 1 keer op de dag en de ene dag langer dan de andere dag, s'nachts gaat het slapen gelukkig goed (afkloppen) Nu moeten we eruit voor Rens haha Het is wel pittig zo kort op elkaar maar ook ontzettend leuk, we genieten echt elke dag en elke dag is het feest bij ons lekker dansen en gek doen. Tygo is namelijk helemaal gek op kuikentje piep haha

Ik heb foto's van onze 2 kanjers erbij gedaan. Binnenkort laat ik weer wat van mij horen.

Groetjes Carlijn

11 jaar geleden

Gefeliciteerd met de geboorte van je tweede en wat een heerlijke ventjes!

11 jaar geleden

welkom terug :) en wat een leuke foto's zeg! zo te zien trotse broer