Snap

Daar ben ik weer!

We zijn net terug van vakantie, we zijn naar Zuid-Frankrijk geweest een rit van 1200km mijn schoonouders hebben daar een huisje met zwembad dus ideaal, maar de rit daar zaten we wel mee, zou het wel goed gaan. Dus vrijdag gingen we de auto inladen en s'avonds gingen we rijden. Dan kon Tygo lekker de hele nacht slapen we waren de straat nog niet uit en hij sliep al, we moesten hem echt wakker maken voor de fles. Zaterdag om 10.30 kwamen we bij het huisje aan. Tygo weer de fles gegeven en toen we gingen we even slapen met z'n 3-en.

Zaterdag en zondag was het niet echt lekker weer maar maandag was het 34 graden. Tygo vond het wat minder dus die heeft vaak binnen gezeten want dat was lekker koel. We hebben nog een paar keer ergens gezeten en dat ging ook goed. 1 keer vond hij het niet leuk en het terras kon meegenieten van Tygo. dan zit je ook niet echt lekker te eten dus wij snel eten en gingen maar weer naar het huisje. Hij was ook erg moe dus heeft hij heerlijk geslapen. Tygo had 1 keer een regeldagje niks vond hij leuk en wilde alleen maar opgetild worden maar ja het was zo warm maar dat maakte hem niet uit.

Op donderdag kwamen mijn schoonouders en die hebben genoten van hun kleinzoon, mijn vriend en ik konden vrijdag nog heerlijk in de zon liggen want oma ging de kleine lekker vertroetelen. Helaas was het zwembadwater nog te koud voor onze man, we hadden een badje meegenomen en daar water ingedaan en laten opwarmen maar dat vond Tygo ook maar niks. We gaan volgend jaar weer dus dan kan hij lekker gaan zwemmen dan zit er ook meer spek om zijn lijfje heen haha.

Helaas zit mijn verlof er ook op en moet weer beginnen met werken, ik heb totaal geen zin maar ja volgens mij is dat altijd zo als je weer moet beginnen. Mijn vriend is nog een weekje thuis. Tygo krijgt ook manuele therapie betreft zijn nekje, want hij heeft toch klem gezeten met zijn hoofdje. Tygo vind het maar niks maar ja het is voor een goed doel en je ziet al resultaat. Hij beweegt zijn hoofdje veel meer en kan zelfs meer zijn hoofdje rechthouden en dat is een goed teken. Tygo krijgt ook nog fysio en dat gaat ook goed, we hebben allemaal oefeningen gekregen bijv op zijn buikje leggen en op zijn zij optillen.

Aankleden en uitkleden vind hij maar niks maar we maken het altijd erg leuk met aankleden. We moesten voordat we ook op vakantie gingen naar het ziekenhuis voor zijn heupjes en gelukkig was er niks aan de hand, we waren erg opgelucht. Over een paar weken krijgt Tygo zijn eerste fruithapje, hopen dat hij het lekker gaat vinden.