Snap
  • Baby
  • Mama
  • Voeding
  • mama
  • baby
  • borstvoeding

Borstvoeding

Daar ben ik weer, het is wel een hele verandering in je leven met zo'n kleintje (positief) het gaat erg goed met Tygo hij is gewoon in 5 dagen tijd 300gram aangekomen en dat is erg goed je ziet ook dat hij enorm veranderd is hij heeft zelfs nu van die lach stuipjes erg leuk om te zien. Helaas moet ik kolven want het gaat niet aan de borst ik heb ingetrokken tepels en ik heb al een tepelhoedje maar dat koste Tygo te veel moeite en ik kreeg kloven aan mijn tepels en had ook nog een borstontsteking en Tygo kreeg spruw dus het zat ons niet mee, we kregen medicijnen voor Tygo en het gaat nu goed met hem. Ik heb via de marktplaats een elektrische kolfmachine en dat is ook ideaal want dat gaat veel sneller.

Tygo krijgt om 00.00u de fles en dan komt hij tussen de 5 en 6 uur en daarna slaapt hij tot rond 9-10 uur dan geven we weer de fles en soms komt hij dan even tussen ons in liggen en dat vind hij heerlijk. In het begin wilde Tygo heel graag bij ons zijn dan hadden we hem in zijn wiegje gelegd en dan begon hij te huilen en als we hem dan oppakte was het goed nu gaat het beter en als we hem in zijn wiegje leggen dan slaapt hij maar dat komt ook hij slaapt al tijdens de fles voeding. Hij vind het ook erg fijn om samen met papa te gaan douchen je ziet hem dan ook echt genieten, toen hij nog in mijn buik zat en ik ging douchen werd het altijd rustig in mijn buik dus toen genoot hij al haha

Met mij gaat het ook goed ik doe alles weer en ben al een aantal keren naar buiten geweest ondanks mijn borstontsteking.

We genieten enorm van ons mannetje elke dag weer. Ik ben eigenlijk benieuwd of jullie ook last hebben van een borstontsteking etc etc en hoe jullie er mee omgaan.

19 juli moet Tygo weer naar het ziekenhuis voor zijn heupjes omdat hij via een stuit is gekomen. Altijd wel spannend.