Profiel Posts (23)
Blog image

Ik ben die 'stomme mamma mevrouw'

Toen ik moeder werd is me door alle mensen om me heen wel 100 keer verteld dat alle kinderfilms je uiteindelijk je strot uit komen. Nadat je voor de duizendste keer het zelfde filmpje opgezet hebt.

Nooit had ik verwacht dat mijn lieve peuterpuber als een levende Teletubbie door het huis zou stormen; nog een keer! Nog een keer! En dan heb ik het niet over de Teletubbies. Die vind hij dan gelukkig niet leuk. Maar ondanks dat het al bijna half februari is zijn wij hier in huis nog steeds gezegend met 'zie ginds komt de stoomboot' en de andere honderden sinterklaas liedjes. Ik ken de helft niet eens.

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image

Het taboe van een miskraam

Een paar dagen terug kom ik op facebook een status van een kennis van mij tegen.

Het ging over het taboe over miskramen. Dat er weinig tot niet (nog steeds!) over gepraat kan worden. Ik deel deze status met in mijn achterhoofd mijn eigen sterretjes. 3 kindjes die ik nooit heb mogen ontmoeten. 3 kindjes die iedere dag nog steeds in mijn gedachte zijn. Waar ik tranen om heb gelaten.. Waar ik deuren om stuk heb gesmeten. Waar ik bijna door het lint door ging. Waar ik voor vechte. Waar ik de wereld voor had gegeven. Waar ik regelmatig over droom. Die 3 lieve kindjes, die ik zo veel liefde had willen geven. Maar wat niet zo heeft mogen zijn. Die lieve kindjes daar weten heel veel mensen niets vanaf.

Artikel lezen
4 Reacties tonen