Snap
  • Mama

Pappa en mamma avond, eindelijk!

eindelijk is het zover, we zouden met vrienden een hapje gaan eten maar jammer genoeg zeiden die door ziekte af.

Maar, de oppas is geregeld. En de laatste keer dat wij zonder die kleine wat leuks gedaan hebben is ook alweer zo'n maand of 7 terug. Dus we gaan toch weg.

Ik breng ons kleintje naar opa en oma om op de terug weg in de auto de muziek al lekker op meeschreeuw stand aan te zetten. Wat vind ik dat toch af en toe heerlijk.

Mijn man vraagt thuis of we wat lekkers halen voor in huis of de deur uitgaan, ik ben vast beraden. Ik ga me douchen en sta enthousiast mee te dansen op de muziek. Ik ben toe aan een leuke avond. Mijn makeup word uit de vergeet la getrokken en ik heb in tijden niet zolang voor de spiegel gestaan. Hoge hakken aan een een leuk jurkje, tijd voor een ouderwets romantisch avondje samen.

We gaan naar een heerlijk restaurant in de stad en stoppen allebij onze telefoons in de tas. Even echt tijd voor elkaar. Wat een heerlijke avond!

Op een gegeven moment voel ik dat ik in begin te storten, niet zo vreemd natuurlijk, we hebben al zo'n 18 maanden een drama s'nachts met ons ventje. Ik kijk op de klok het is pas kwart over 9!

Ik wil me niet laten kennen, dus we bestellen nog een toetje en een borrel na. Maar eenmaal thuis aangekomen, vallen we beiden meteen als een blok inslaap. Daar gaat het romantische verloop van de rest van de avond. 

7 jaar geleden

Oh heel herkenbaar! Komend weekend hebben wij ons avondje samen gepland. Deze week elke avond vroeg naar bed zodat ik inderdaad niet om 21 uur mijn ogen met moeite open kan houden en wij hebben nog niet eens een spookje 's nachts.