Snap
  • Zwanger

Twijfels, twijfels en nog eens twijfels

ik kan me van mijn eerste zwangerschap nog herinneren dat dit toen ook de eerste kwaaltjes waren

toen we een relatie kregen zei mijn man al maar 1 kindje te willen. Hij heeft dit tot irritants aan toe volgehouden. 

Aangezien ik heel graag nog een kindje wilde. Maar wel alleen als je samen achter die beslissing staat. En niet tegen hormonen de pil en weet ik niet wat al nog meer kan. Heeft mijn vriend zich in september laten helpen. 

Een aantal weken later kwam voor mij de uitslag dat ik verminderd tot niet vruchtbaar ben. Sindsdien, ondanks dat hij weet dat het 3 maanden duurt na een sterelisatie. Is manlief lang niet zo voorzichtig meer.

En nu dan het probleem... mijn borsten zijn gegroeid en mijn tepels doen verschrikkelijk zeer (en met verschrikkelijk bedoel ik door de grond gaan..). Ik moet nog even wachten voor ik ongesteld moet worden. Maar ik kan me van mijn eerste zwangerschap nog herinneren dat dit toen ook de eerste kwaaltjes waren en ook al zo vroeg in de zwangerschap. 

Ik weet alleen zeker dat mijn man het niet wilt en het afwachten maakt me dus gek..

7 jaar geleden

Ooh zie nu pas dat je blog al wat ouder is. Ben erg benieuwd wat eruit gekomen is en hoe het n met jou en je gezin gaat. Heb je met je man gepraat en hoe is dat gegaan?

7 jaar geleden

Praat er met je man over, mocht een test positief zijn, dan komt het niet als donderslag bij heldere hemel. En als het zo zou zijn, moet het dan niet gewoon zo zijn, dat dit kindje bij jullie hoort. Ondanks dat hij zich heeft laten helpen en jij vermindert tot niet vruchtbaar zou zijn, om dan toch zwanger te raken zie ik als een geschenk, een gehoor aan jou grote wens, het moet zo zijn denk ik dan. Ik begrijp heel goed dat je met die klachten dat gevoel/idee hebt, zo ik zelf ook hebben. Je kunt proberen een test te doen, maar zou me bij een negatieve uitslag niet direct aannemen dat dit klopt. Ik had het zelf ook bij mijn eerste, eerst 2 negatieve testen voordat ik een positieve had. Teruggerekend was ik ongeveer 3,5 week zwanger bij de positieve test. Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte deze dagen. En vergeet niet met je man te praten ;)

7 jaar geleden

A wonderful job. Super helpful inmnifatroo.

7 jaar geleden

Dat zijn een paar onzekere dagen! Als je man degene is die onvoorzichtig heeft gedaan, dan heeft hij niks te willen als het toch zo zou zijn dat je voortekenen blijken te kloppen...! Ik zou hem wel inlichten dat je deze lichamelijke tekenen hebt en dat het je gek van zenuwen maakt. Kan hij ook alvast wennen aan het idee als het wel echt zo blijkt te zijn...... Het zou echt een cadeau zijn! Hoewel je je nog nergens op kunt verheugen, want stel dat het straks toch een teleurstelling is.... Succes met afwachten.