Profile icon Profiel News icon Posts (22)
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Fietsje foetsie! Mama boos.

Mama ik kan niet fietsen, mijn fiets is weg. Dat kan niet lieverd, die staat er gewoon. Mijn fiets is er niet. Wel.

Ik ga mee naar buiten. Ze heeft gelijk. Haar fiets staat er niet. Weg van zijn plekje tegen de muur op de gallerij. Waar ze hem altijd zo kan pakken. We gaan even zoeken schat, ik doe schoenen aan. Ik denk dat een ander kindje ermee gespeeld heeft.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Brief aan de vrouw van veilig thuis

Geachte mevrouw van Veilig Thuis, Het is ruim een jaar geleden dat u voor onze deur stond. Herinnert u zich die dag nog? En ons gezin?

Wij u wel. Nog elke dag. Nog elke dag vraag ik me af waarom u bepaalde keuzes gemaakt heb. Ik snap heel goed dat u verplicht bent actie te ondernemen na een melding, hoe onterecht ook. Dus dat u kwam, prima, en als er meer meldingen komen, mag u nog 30 keer komen, zeker als daardoor misschien 1 kind in echte nood gered kan worden. Kom alstublieft!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Brief aan de buurman die Veilig Thuis belde

Beste buurman of vrouw, Ik weet niet wie u bent, helaas, ik heb u namelijk veel te vertellen.

Allereerst wil ik u bedanken, u hebt een anonieme melding gedaan bij een officiële instantie. Daar zal u heel wat moed voor verzameld hebben. Ik wil u bedanken voor het feit dat u heel veel om mijn dochter geeft, dat u net als wij haar wil laten opgroeien tot een gelukkige stabiele volwassene. Dank u voor deze liefde voor mijn meisje.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Goeie voornemens 2017

Op deze dag begin januari ga ik het hebben over voornemens voor dit jaar. Wat ze voor mij betekenen, hoe ik ze waar ga maken

Ook ik heb goede voornemens. Niet zoals de meeste mensen, bijvoorbeeld meer sporten, dat 3 weken volhouden en in mei vergeten zijn. Goede voornemens voor 2017 gelden voor 2017, dus in oktober even hard als in januari. Dat is dus het eerste verschil, ik maak een voornemen voor iets dat ik bereikt wil hebben eind 2017, zeg maar op 28 december. Dat geeft mij royaal de tijd. Tijd om het te halen, tijd om ermee te oefenen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen