Snap

Fietsje foetsie! Lieve mensen

Soms vanuit onverwachte hoek, ineens ben ik stil en dankbaar. De wereld lijkt dan zo verrot, en dan zijn er mensen die een driewieler geven

Gisteren schreef ik deze blog https://www.mamaplaats.nl/blog/fietsje-foetsie-mam...

Behalve hier mijn verhaal doen, vroeg ik in de lokale koop verkoop Facebook groep of iemand een driewieler had staan, tegen een zacht prijsje. En er werd me zomaar een driewieler aangeboden voor gratis.

Vandaag heb ik iets leukers aan mijn dochter uit te leggen, dan mensen haar een fiets gunnen en willen geven.

Mijn dag kan niet stuk.

6 jaar geleden

Ik heb je bericht en de reacties op fb gezien. Fijn dat het ook zo kan! :)

6 jaar geleden

Tegen over de mensen die niet kunnen nadenken en met zo.n stomme actie een kind en mama verdrietig maken staan ook gelukkig mensen die dingen aan een ander gunnen... fijn om te lezen dat jouw prinses gewoon weer kan fietsen!!

6 jaar geleden

Wat ben ik blij dat het op deze manier toch nog is opgelost. Dat je meisje maar weer lekker kan gaan fietsen.