Profile icon Profiel News icon Posts (15)
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond

Als de angst alles opnieuw veroverd

Wie eens een miskraam heeft mee gemaakt zal nooit meer kunnen genieten van een nieuwe zwangerschap.

Ik voel het. Ik voel wat ze bedoelen! Aankomende dinsdag zijn we 12 weken, dan zullen we zien of onze Uk nog goed groeit. Maar wat nou als deze echo's , zo gewenst voor vele vrouwen, bij mij juist het gevoel wekken dat ik sterf. Het neemt mijn adem weg. Niet van verbazing maar van angst. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Je was welkom op deze wereld in mijn armen

Je had aankomende maandag op de wereld moeten komen, nu zal ik deze dag aan het werk zijn in plaats van jou mooie snoetje te bewonderen.

Ik zal geen blog schrijven aan ons verloren kindje. Want ik ben er nog niet uit of ik deze miskraam beschouw als "verlies van een kindje". Dat het een afgebroken zwangerschap is weten we zeker. Maar mijn gevoel is zelfs nu ruim na een halfjaar nog erg dubbel. Ik kom er ook nog altijd niet uit met mezelf.

Artikel lezen
26 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

De na controle bij de gyneacoloog

In mijn vorige blogs heb ik beschreven hoe onze miskraam was en hoe wij, ik dus, mij daarna voelde.

Maar hoe het nu gaat dat weet niemand. We dachten nog dat ik mooi weer speelde maar dit is helemaal niet waar. Ik ben er onwijs goed uit gekomen. Ik heb 31 maart een miskraam gehad, 2 april gecuratteerd en 2 mei begon mijn cyclus weer. Heviger en pijnlijker maar wel minder lang, heerlijke 4-5 dagen en klaar. Inmiddels is het vrijdag de 13de van mei... We hebben 2 hele spannende weken gehad omdat de baan van mijn vriend niet zeker is en hij krijgt pas 9 juni de uitslag, maar zijn kansen zijn groot..

Artikel lezen
5 Reacties tonen