Snap

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal

nieuwe poging om zwanger te worden en dat zonder verwachtingen of hopen

Ja het is eigenlijk wel duidelijk hè. Het is bijna een maand geleden dat we onze miskraam hadden en ook ruim een week geleden dat ik mijn ei had. Dat maakt deze week extra spannend. Ik hoop dat mijn lf gelijk blijft zodat we volgende week meer duidelijkheid hebben.

Er zijn afgelopen week nogal wat tegenslagen geweest.. Al lijkt het net een puzzel dat alles ineens op z'n plek valt. Mijn vriend heeft namelijk te horen gekregen dat hij binnen de selectie valt van de reorganisatie op zijn werk. Dat wil zeggen dat hij opnieuw moet solliciteren op de functie die hij al uitvoerde samen met 4 andere. Zijn kansen zijn onwijs hoog en dat zeg iedereen ook. Maar hij krijgt ook al ruim 3 jaar een veer in z'n reet, dus het zijn loze complimentjes en uitspraken. Vallen helaas geen rechten aan te ontlenen, net als de garantie op een "gezonde" zwangerschap. We hebben nu al weer zoveel pech gehad, dus dit kan er ook nog bij. Vastcontract stelt ook niets meer voor blijkbaar. 

Dat brengt nogal wat stress mee, gelukkig hebben we het weekend een goede motivatie brief gemaakt! We krijgen pas een uitslag over anderhalve maand, dat zijn erg veel kaarsjes branden dus. 

Met oog op een mogelijke zwangerschap leef ik een stuk bewuster. Drank laat ik links staan en nu ben ik ook in de fase dat ik rood vlees maar even opzij zet. Ookal weet ik nog niks zeker. Ik kan mijn lichaam ook niet echt goed aanvoelen. Normaal voel ik aan mijn boezem wel wat eraan zit te komen, maar mijn ovulatie heb ik ook niet gevoeld. We weten door de testen wel welke dagen we kunnen aanhouden dus we weten ook dat ik zondag of maandag mijn regels krijg. Aangezien we een weekendje weg hebben geplant hebben we er wel voor gekozen om vrijdag te testen. Want ja, stel ik heb wel trek in een rood wijntje dan ga ik mijzelf niet onnodig gek zitten maken met de twijfel of het deze maand al zo ver is.

Ik ken niemand met ervaringen over zwangerschappen na miskramen. Misschien een van jullie ? Hoelang na je miskraam was je zwanger? Heb je je menstruatie afgewacht? Hoe voelde je dat je zwanger was na je miskraam?

Mijn zwangerschap voelde ik niet, het is dat mn regels uitbleven en ik een positieve test had. Pas na 5 a 6 weken merkte ik dat ik DOOD OP was en erg opvliegerig. Ook werden mijn bpraten een cup groter tussen week 5 en 8. Ik ga ervan uit dat mijn lichaam is veranderd door de hormonen en dus dat het nu anders is. Het hield me tot op vandaag ook niet zo bezig,  gelukkig maar! Dat was februari wel anders namelijk, toen had ik slapeloze nachten. 

Maar ik denk met de miskraam nog zo vers dat ik ook niks meer verwacht en het is echt een wonder om zwanger te zijn. Daarnaast heb je het zelf totaal niet in de hand. Dus ik kan mij druk gaan zitten maken... helpt toch niet.

Wie kan mij iets vertellen?

7 jaar geleden

Ik heb 2 keer een miskraam gehad na me eerst miskraam was ik binnen 2 maanden weer zwanger en zat in zuid Frankrijk toen ik een test tegen aan deed ik had pijn in me borsten en bleek zwanger. Bij mijn 2e miskraam heeft het meer dan een jaar gestuurd voor ik weer zwanger was maar ik was ook niet bezig met zwanger worden ik vond 2 miskramen wel genoeg en was er klaar mee maar toen ik zwanger was was mijn meisje bij mij zeer welkom

7 jaar geleden

Het is natuurlijk bij iedereen anders, maar ik hoor vaak dat mensen na een miskraam binnen een jaar weer zwanger zijn. Zelf was ik na een half jaar weer zwanger. De eerste keer dat ik zwanger was zou ik het niet geweten hebben als ik de test niet had gezien. Bij mijn tweede zwangerschap heb ik niet eens getest. Zo duidelijk was het toen. Rare dingen ruiken, grotere borsten en ontzettend moe. Blijf hoop houden! Zowel voor een kindje als voor de baan van je vriend! Succes!

7 jaar geleden

Ik heb je mijn email gestuurd Als je even in je postvak kijkt van mama plaats vind je mijn berichtje Liefs

7 jaar geleden

Ik wil persoonlijk contact met jou romy! Is er een manier waarop ik je kan bereiken?