Blog header image

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal

nieuwe poging om zwanger te worden en dat zonder verwachtingen of hopen
Just a girl
6 jaar geleden

Hallo Michelle Ik heb 16 november 2015 mijn eerste miskraam gehad... En daarna hield ik heel veel pijn over.. Tot 3 maanden erna was de pijn ineens weg ik zei tegen mijn vriend ik ben zwanger ik weet het zeker ! (Omdat ik eigenlijk geen pijn meer voelde) we gingen testen en ja hoor positief.. Maar ik had er geen goed gevoel bij een week later mijn 2 miskraam op 1 maart 2016 Nu 12 april weer positief getest.. Maar bleek een miskraam te zijn later de dag kreeg ik te horen toch zwanger te zijn ( ze dachten een tweeling dus dat eentje afgekomen is en de ander toch is blijven zitten) ik mocht blij zijn zeiden ze. Vandaag weer na het ziekenhuis en ook dit vruchtje zien ze niet.. Nu wachten op de uitslag van het hcg hormoon.. Ik word er radeloos van! (Het hele verhaal staat ook bij mn blogs )

pluisje2410
6 jaar geleden

Ik volg jou al mop xx

pluisje2410
6 jaar geleden

MAAR - ik wist niet dat ze dit vruchtje niet konden vinden. Misschien ben je nog te vroeg :) laat ff weer weten hoe je hcg was

Just a girl
6 jaar geleden

O sorry haha Ja is allemaal net gebeurd ik laat het je weten! Jullie heel veel succes en kracht de komende tijd! Zijn allemaal geen makkelijke dingen die jullie overkomen

Just a girl
6 jaar geleden

Hoi Michelle Hcg is weer omhoog Ik val echt zometeen van mn stokje ik ben emotioneel een wrak aan het worden van de nieuws berichten wel zwanger miskraam geen miskraam wel zwanger Pfff

pluisje2410
6 jaar geleden

Ik wil persoonlijk contact met jou romy! Is er een manier waarop ik je kan bereiken?

Just a girl
6 jaar geleden

Ik heb je mijn email gestuurd Als je even in je postvak kijkt van mama plaats vind je mijn berichtje Liefs

Lindsy83
6 jaar geleden

Het is natuurlijk bij iedereen anders, maar ik hoor vaak dat mensen na een miskraam binnen een jaar weer zwanger zijn. Zelf was ik na een half jaar weer zwanger. De eerste keer dat ik zwanger was zou ik het niet geweten hebben als ik de test niet had gezien. Bij mijn tweede zwangerschap heb ik niet eens getest. Zo duidelijk was het toen. Rare dingen ruiken, grotere borsten en ontzettend moe. Blijf hoop houden! Zowel voor een kindje als voor de baan van je vriend! Succes!

Anoniem
6 jaar geleden

Ik heb 2 keer een miskraam gehad na me eerst miskraam was ik binnen 2 maanden weer zwanger en zat in zuid Frankrijk toen ik een test tegen aan deed ik had pijn in me borsten en bleek zwanger. Bij mijn 2e miskraam heeft het meer dan een jaar gestuurd voor ik weer zwanger was maar ik was ook niet bezig met zwanger worden ik vond 2 miskramen wel genoeg en was er klaar mee maar toen ik zwanger was was mijn meisje bij mij zeer welkom

Blog header image

Een groot cadeau...

Wat zijn ze blij!!

Met de feestdagen voor de deur waren we al een tijd aan het nadenken wat we de meiden wilde geven…Tuurlijk kan een pyjama of een paardrijbroek nooit kwaad, maar ze hebben er al zoveel.

Beide meisjes geloven niet meer in de man met de baard, dus dat zouden we dit jaar toch al klein vieren.

Wat we voor de kerst wilde geven wisten we ook niet zo goed…maar we zaten al een hele tijd met een gedachten wat ons fantastisch leek.

Jaa…Gaan we dit echt doen??

We willen graag een puppy erbij…en hoe fantastisch is het om deze cadeau te doen aan de kids voor de feestdagen.

We hebben al een hond, maar het leek ons magisch om de meiden op deze leeftijd dat hele proces te laten meemaken van een puppy uitzoeken, deze opvoeden, en een maatje erbij krijgen!

Met een smoes 2 uur de auto in.

Ik had een leuk nest gevonden, en de pups uit dat nest mochten dat weekend hun nest verlaten.

Omdat het 2 uur rijden was, moesten we het in het weekend doen, want we wilden graag dat de meiden meegingen.

Na de hele ochtend op de manege te zijn geweest, moesten we snel naar huis.

Daar vertelden we de meiden dat we naar Eindhoven moesten om iets voor de auto te halen.

Met veel morren en mopperen stapte ze beide de auto in. Druk dat het was op de weg, maar ze gedroegen zich prima.

15 min voor aankomst.

Omdat we niet wisten hoe de meiden zouden reageren, en we het voor de meiden niet leuk zouden vinden als ze door teveel spanning en emotie hun eerste ontmoeting met hun pup zou verpesten hebben we 15 min voor aankomst verteld wat we gingen doen.

Ze zaten te stuiteren op de achterbank. Ze vonden het zo leuk, en ze hadden niet gedacht dat ze echt een pup erbij zouden krijgen.

De discussie brak gelijk los…want hoe ging hij heten??

De reutjes

Eenmaal daar vonden we het allemaal geweldig. De 3 reutjes werden bij ons neergezet (we wilden een reu) en nadat ze ontdooit waren gingen ze lekker los met spelen.

Uiteindelijk wisten we alle 4 welke we graag wilden hebben…Er was er 1 met de meeste krullen en het grappigste koppie en een super lief karakter.

Na dat we alles geregeld hadden met het paspoort, de betaling etc. gingen we naar huis met onze nieuwe kleine vriend…

Frits is zijn naam, en we hebben zoveel plezier van hem.

De meiden vragen geen seconde om een cadeau voor de feestdagen, ze genieten elke dag van hun cadeau…!

Voor mij was dit iets fantastisch om aan onze meiden te geven…en we hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze Fritsevriend.

Liefs, Rona

aliciagnes
8 minuten geleden

Leuk blog!