Snap

De maand is nog niet koud voorbij en nu begint het pas

Wat een toestand hebben we in gezeten afgelopen maanden. Ik vind er maar niks aan.

Tot overmaat van ramp.. ik mag mijn zwanger box ophalen..

WAAROM?! Ik ben niet eens zwanger meer en ik weet niet eens wat ik met die uitnodiging moet. Ik krijg ook allemaal updates met hoever ik nu zou zijn. Mijn agenda staat ook nog vol met mijlpalen van de zwangerschap, daar heb ik inmiddels wel een sticker overheen geplakt op bijna elke 1ste maandag van de maand. 

Alle kleertjes, foto's en gegevens liggen nog in die ene kast.. die ene... die ik nog niet open heb gemaakt..

17 weken, ik mis je nog elke dag.

 

7 jaar geleden

jeetje dat is ook zo. Dat had ik inderdaad ook. In mijn verdriet was ik vergeten me af te melden voor die box... Heel veel sterkte en een dikke knuffel!