Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image

En de volgende bloeding kondigt zich weer aan..

Ik loop het lokaal in om L. op halen en ja hoor, daar voel ik het weer, een bloeding! Gelukkig is het niet veel zo te voelen

Half vier, ik ben net op tijd (zorg normaal dat ik er een paar minuutjes van te voren ben), en kan meteen de klas in om L. op de te halen van de peuterspeelzaal. Ik loop het lokaal in om L. op halen en ja hoor, daar voel ik het weer, een bloeding! Gelukkig is het niet veel zo te voelen. Ik vermoed oud bloed, net als vorige week dinsdag, aangezien het weinig is. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Een dagje wellness met verloopt anders dan gepland..

"Als ik morgen maar geen bloeding krijg in het zwembad" zeg ik nog tegen mijn man

Ik heb een week vakantie en heb op dinsdag een lekker dagje wellness geboekt met moeders. Ze had een moederdagvoucher gehad van Thermen Bussloo maar in de zomervakantie kwamen we er niet aan toe, dus hebben het verschoven naar deze vakantie. Op dinsdag want dan is het badkleding dag. Maandag zeg ik nog tegen mijn man "Ik hoop dat ik geen bloeding krijg in het zwembad. Straks denken mensen nog dat ik ongesteld word ofzo!" Half grappend maar met een serieuze ondertoon.  

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

En daar gaan we weer..

Nee! we zijn pas 4 dagen verder! Hier heb ik écht geen zin in.. Met lood in mijn schoenen loop ik naar de badkamer..

Op donderdag, met 9+3 weken, heb ik een flinke bloeding gehad. Deze heeft tm zaterdag aangehouden. Vrijdag had ik een flinke huil dag, ik moest het echt even accepteren. Het weekend gaat goed, ik doe rustig aan, en ben weer mezelf. Maandag weer een werkdag en houd zoveel mogelijk rust zover dat gaat. 's avonds even tutten met de paarden en vroeg het bed in samen met manlief. We liggen tv te kijken en ineens voel ik het weer.. Nee! we zijn pas 4 dagen verder! Hier heb ik écht geen zin in.. Met lood in mijn schoenen loop ik naar de badkamer.. Ja hoor, weer een bloeding. Gelukkig niet zoveel als de eerste keer (toen was het alsof er een kraan bloed open stond die bleef stromen) maar wel zo danig veel en helder rood dat ik toch maar de verloskundige bel. Ze vraagt wat ik gedaan heb die dag, of ik kan bedenken hoe het komt, hoeveel het is etc.etc. 

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image

De angst die ik heb door mijn vorige zwangerschap

Zwanger! Super blij! Maar.. ook gemengde gevoelens en angst.. In dit blog vertel ik meer over mijn vorige zwangerschap

In mijn vorige blog is te lezen dat we een postieve test in handen hebben gehad! Super blij zijn wij maar ondertussen vind ik het ook doodeng! Ze zeggen elke zwangerschap is anders, maar of dat bij mij ook zal zijn? "Ik heb altijd pech" denk ik dan..

Artikel lezen
2 Reacties tonen