Snap

En de volgende bloeding kondigt zich weer aan..

Ik loop het lokaal in om L. op halen en ja hoor, daar voel ik het weer, een bloeding! Gelukkig is het niet veel zo te voelen

Half vier, ik ben net op tijd (zorg normaal dat ik er een paar minuutjes van te voren ben), en kan meteen de klas in om L. op de te halen van de peuterspeelzaal. Ik loop het lokaal in om L. op halen en ja hoor, daar voel ik het weer, een bloeding! Gelukkig is het niet veel zo te voelen. Ik vermoed oud bloed, net als vorige week dinsdag, aangezien het weinig is. 

Snel en huis en het blijkt inderdaad oud bloed. Af en toe voel ik wat vloeien maar steeds kleine beetjes. Op zich goed, en hoop dat het hematoom nu steeds kleiner word. 's avonds op de bank voel ik een hele grote golf en weet meteen dat het heel veel is.Vreemd, het voelt als de eerste drie bloedingen toen het helder bloed was, maar dat zal wel niet. Even later moet ik plassen en blijkt het toch helder bloed, en veel ook! Ik leg de kleine op bed en bel toch maar de verloskundige. Ze bied aan om even langs te komen om het hartje te luisteren als ik dat fijn vind. Nou graag! Dan slaap ik misschien wat rustiger als we een kloppend hartje horen. Een klein half uurtje later is ze er en ze neemt netjes de tijd voor ons en praat uitgebreid met ons. Ik benoem dat ik er wat moedeloos van word en het allemaal zo onzeker is waarna zij mij best wat gerust stelt, dat als ik ongeveer 17 weken ben en de kleine ga voelen dat het dan fijn is dat je ondanks een bloeding wel je kleintje voelt bewegen (als alles goed is) en dat heb je nu niet. Dat is natuurlijk wel een fijn vooruitzicht inderdaad daar had ik nog niet aan gedacht. Daarna mag ik gaan liggen en horen we een sterk kloppend hartje zonder onregelmatigheden, wat fijn! Wat een opluchting weer! Ze wilt me nu wel naar het ziekenhuis verwijzen voor meer onderzoek en controle.  Vanmiddag kreeg ik een telefoontje dat ik a.s maandagmiddag terecht kan. Erg fijn en hoop eigenlijk dat ze in ieder geval er achter komen wat de reden is van de bloedingen, dan weet je dat. Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ze de oorzaak kunnen achterhalen, dat konden ze met L. ook niet.Naja, zolang kleine spruit het goed doet is het het allemaal waard! 

Vandaag rustig aan, veel duizelig en moe. Heb natuurlijk veel bloed verloren en ben nogal tenger dus kan minder goed het bloed missen (legde de verloskundige gisteren uit) en moe van een onrustige nacht. Ondanks ik het hartje heb horen kloppen was ik erg onrustig. 

Nu maandag afwachten, ben benieuwd! 

7 jaar geleden

Ahh wat naar he als het terug blijft komen! Heel veel sterkte het is zo een Zenuwachtig iets... iemand in het ziekenhuis zei toen tegen mij, doe niets waar je later spijt van kan krijgen. Paar weken platte rust gehouden en de jongste niet getild. Huishouden liet ik doen en kreeg ik vergoed na veel gedoe. Toen het bloed oud werd een geen nieuw meer kwam voorzichtig meer gaan doen en uiteindelijk pas met 40 weken mijn zoontje gekregen. Al die tijd niet meer dan een pak melk getild en de stofzuiger niet aangekeken. Koste me mijn baan maar nooit spijt van gehad. Heel veel sterkte hoop voor je dat er nu duidelijkheid gaat komen.

7 jaar geleden

Heel veel sterkte voor maandag!!

7 jaar geleden

Vind het niet gek dat je ongerust bent, wees blij dat je naar het ziekenhuis kan. Sterkte xxx