Snap

Een positieve test in handen!

Yes, een positieve test in handen! Na 3 seconden word ik heen en weer geslingerd qua gedachten; "help" "doodeng" "jippie"

Sinds een paar maanden ben ik gestopt met de pil. We zijn er niet niet zo mee bezig geweest verder, we doen gewoon ons ding wanneer we wilden en we zouden wel zien ????

Wel merkte ik dat ik het jammer vond wanneer de menstruatie weer kwam, . Ik hield in een app mijn cyclus bij en was alle drie de keren een dag of 2 eerder met de menstruatie dan de app voorspelde dus toen op maandag volgens de app mijn menstruatie zou beginnen en deze er nog niet was dacht ik ergens op de achtergrond "Goh zou het nu dan? Normaal ben ik elke keer eerder.." Ach dat zal wel niet, deze keer ben ik gewoon later. Maar toen ik na drie dagen nog niet ongesteld was kon ik me niet meer inhouden om een test te doen. Duidelijk, na een minuut verscheen er al een streepje. "YES" maar daarna kwamen de gedachten "waar ben ik aan begonnen" , "doodeng" , "yes", "shit nu is het zover". 

Natuurlijk overheerst de blijheid, en ook wat ongeloof en ben super blij maar pff, wat is dit doodeng! En waarom? Mijn vorige zwangerschap.  Ik ben zo bang dat ik weer zo'n zwangerschap krijg.. 

Daarover vertel ik in mijn volgende blog.

7 jaar geleden

gefeliciteerd met de zwangerschap!