Profiel Posts (13)
Blog image

van baby tot alweer een heel kind

Als je toch eens nagaat dat je nog geen twee jaar geleden nog heerlijk in mijn buik zat en je nu al zo'n grote meid bent.

Ongelooflijk, het is soms niet bij te houden hoe snel je gaat. Ik krijg het niet eens voor elkaar om alles steeds op papier te zetten zo snel gaat de ontwikkeling. Inmiddels alweer 21 maanden en een lekker bijdehand. Je gaat sinds oktober naar de opvang en startte toen al in de groep van 2-4 jarigen. Het was een proef, want dit was hier nog niet eerder gedaan, gelukkig bleek dat jij je hier prima redde tussen de oudere kinderen.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

Een verre reis met een baby, hoe pak ik dit aan?

Op vakantie met mijn dochter, wat zijn mooie bestemmingen en wat is praktisch en wat niet? Wie kan hierbij helpen!

Ik ben op zoek naar verre vakantie bestemmingen om met mijn dochter van 1 naartoe te gaan. Mij spreekt Maleisië en Indonesië erg aan. Ik wil graag een rondreis maken samen met haar en mijn vader, maar wat is hierin wijsheid. Vele organisaties bieden rondreizen aan geschikt voor kinderen maar dan bijvoorbeeld vanaf 4 jaar. Het is de bedoeling om in november te gaan.

Artikel lezen
11 Reacties tonen
Blog image

en nu vieren we alweer jouw eerste verjaardag

25 april was het alweer een jaar geleden dat we onze dochter in de armen mochten sluiten.

Jemig wat vliegt de tijd, en oooo wat cliché maar o zo waar!
Het is zo bizar dat wij onszelf nu alweer een jaar ouders mogen noemen. Een jaar geleden vierde ik nog Koningsdag in het ziekenhuis, nouja vieren.... Ik was toen twee dagen eerder bevallen van onze dochter Mila. Na een 26 uur durende bevalling uiteindelijk een keizersnede en bleek ze een te korte navelstreng te hebben voor een natuurlijke bevalling.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

van een ledikantje naar een bed, wat is wijsheid?

Mijn dochtertje is alweer bijna een jaar, de tijd vliegt. Tijd voor een ander bed? :-D En wat is wijsheid.

Mijn dochter is alweer 11 maand oud. Nou is ze vanaf het begin al erg onrustig in bed, ze heeft nog nooit een dekentje in bed gehad. Slaapt altijd alleen in haar slaapzak. Door haar onrust, het draaien en soms ineens afzetten, stoot ze geregeld haar hoofd met blauwe plekken als gevolg. Dat is best zielig.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

10 maand zonder tandjes

Inmiddels is ons meisje alweer ruim tien maanden. 10 maal rode wangen en kapotte billen verder maar nog geen tandjes.

Ons meisje is alweer bijna 11 maanden oud. Hoe verwachtingsvol de familie toch steeds in haar mondje kijkt of er al een tandje te zien is. Nou nee nog helemaal niets. Ik weet nog dat mijn schoonmoeder met 4 maand zei, ja hoor hier zit er echt een, die komt snel door. En ze kwijlt ook al zoveel. Uiteindelijk kwamen we bedrogen uit.

Artikel lezen
9 Reacties tonen