Snap
  • Baby

10 maand zonder tandjes

Inmiddels is ons meisje alweer ruim tien maanden. 10 maal rode wangen en kapotte billen verder maar nog geen tandjes.

Ons meisje is alweer bijna 11 maanden oud. Hoe verwachtingsvol de familie toch steeds in haar mondje kijkt of er al een tandje te zien is. Nou nee nog helemaal niets. Ik weet nog dat mijn schoonmoeder met 4 maand zei, ja hoor hier zit er echt een, die komt snel door. En ze kwijlt ook al zoveel. Uiteindelijk kwamen we bedrogen uit.

Na tien vuur rode en kapotte billen verder, emmers vol kwijl en een rode bolle toet heeft mevrouw nog een tandloze snoet. Er zit wel van alles verstopt maar nog geen enkel tandje door.

Een voordeel heeft het wel, mevrouw is al zo onbenullig dat ze met tandjes waarschijnlijk haar eerste al wel weer kwijt geraakt zou zijn. Ze staat sinds 9 maanden en stapt inmiddels over. Zou ze sneller gaan lopen dan dat ze tandjes in haar mond krijgt?

Is ze 's nachts wat jengelig dan roepen we meteen: 'Tandjes!'. Maar al vrij vlot komen we down to earth en kijken we elkaar aan, ach dit is al de tiende keer dat we dat denken.

Ik ben benieuwd wanneer we dan toch echt het eerste tandje mogen begroeten!

8 jaar geleden

Bedankt voor de reacties ???? geen tanden groei middel nee haha. Het is ook niet erg hoor maar heb steeds alle voorspellende factoren, trouwens ook echt helemaal ontvelde billen gehad met vier maand en dan helemaal niets heel apart. Echt leuk om te zien ze staat nu geregeld los in de box en da is het ineens BOEM op de billen. Zo leuk alle ontwikkelingen. Ben heel benieuwd wat het consultatiebureau bureau over twee weken zegt. Wellicht hebben ze dan toch ineens een wondermiddel? ! ???????? haha

8 jaar geleden

Lijkt me best heftig inderdaad, maar dan ben je er wel in 1 x van af. ER is helaas nog geen tanden groei middeltje...

8 jaar geleden

Daar hebben ze bij het consultatiebureau wel voor gewaarschuwd bij ons. En ze zeiden dat het niet prettig is voor een kind als ze zoveel tandjes tegelijk krijgen.

8 jaar geleden

komt vanzelf :) Zij krijgt ze straks gewoon allemaal tegelijk ;)