Snap

Een verre reis met een baby, hoe pak ik dit aan?

Op vakantie met mijn dochter, wat zijn mooie bestemmingen en wat is praktisch en wat niet? Wie kan hierbij helpen!

Ik ben op zoek naar verre vakantie bestemmingen om met mijn dochter van 1 naartoe te gaan. Mij spreekt Maleisië en Indonesië erg aan. Ik wil graag een rondreis maken samen met haar en mijn vader, maar wat is hierin wijsheid. Vele organisaties bieden rondreizen aan geschikt voor kinderen maar dan bijvoorbeeld vanaf 4 jaar. Het is de bedoeling om in november te gaan.

Ik zou het leuk vinden om bij mensen thuis of in huisjes/lodges te slapen en niet in een hotel. In april zijn we naar Gran Canaria geweest en dat waren huisjes, echt super maar ook erg klein. Het bedje van haar stond tussen onze bedden in en we moesten sluipend naar bed 's avonds.

Tips zijn welkom, Centraal Amerika en Cuba zitten ook nog in mijn hoofd.

daarnaast zit ik met de nodige vaccinaties die soms gegeven moeten worden of malariatabletten. heeft iemand hier ervaring mee?

7 jaar geleden

Nou ja gewoon het feit dat ik er twee moet vermaken.. En het slapen in het vliegtuig pff geen idee hoe ik dat ga doen maarja komt vast goed en zo niet dan ja is het vervelend maar niks aan te doen..

7 jaar geleden

Maleisië echt schitterend! Ook met een klein kind alleen moet je je afvragen, je legt best lange afstanden af of dat je dat met een kleintje wilt. Het is voor jezelf al vermoeiend laat staan met een kleintje van 1 erbij. Wij zijn met fox geweest toen we nog geen kinderen hadden.

7 jaar geleden

Thailand! Super met kleine kids! Ons meisje was net 1 jaar, ging super goed! Kanchanaburi, Chiang Mai, Koh lanta, Koh Lipe, Bangkok! Deryan tentje, hydrofiele slaapzak, ORS, draagzak en reisbuggy mee! Kijk eens op verrrereizenmetkinderen.nl Vaccinatie navragen bij GGD! Cuba ook gaaf, dat hebben we vorig jaar gedaan, toen was ze net 2 jaar... Beide reizen in November/December gedaan.

7 jaar geleden

Als eerste keer vliegen goed ging, waarom zie je er nu tegenop? Ik heb hetzelfde, nov '14 naar Marrakech geweest met de oudste (toen bijna 2), vliegen ging heel goed. Willen nu nov. (ook) naar Curacao, oudste dan dus bijna 4, jongste dan bijna 2. Zag bij eerste keer er helemaal niet tegenop, en ging ook goed. Maar nu, nu zie ik er wel tegenop. Tweede heeft veel pittiger karakter daar komt het door denk ik. Ben benieuwd wat het bij jou is?