Profiel Posts (18)
Blog image

Een jongen of een meisje?

Toch vraagt elke ouder zich dit wel af zodra er een klein kindje begint te groeien in de buik. Krijgen we een zoontje of een dochtertje? Honderden symptomen zijn er bedacht waar je van te voren aan kan merken of het een jongen of een meisje wordt. Buik naar voren is jongen, veel misselijk is een meisje, enzovoort. Deze symptomen wezen bij mijn vorige zwangerschap dus duidelijk op een jongen, terwijl het toch een meisje werd. Klopt dus niets van.

Artikel lezen
11 Reacties tonen
Blog image

Wanneer bel jij de dokter?

Je kindje heeft koorts, hoest veel of is wat hangerig. Als moederzijnde merk je meteen dat je kindje anders doet dan normaal en niet helemaal lekker is. Het liefst bel je direct de dokter, want je maakt je zorgen. Maar wanneer besluit je nou om te gaan bellen? Gelijk op het moment dat je merkt dat je kindje anders doet dan normaal of kijk je het eerst even aan en bel je pas op het moment dat je het echt niet meer vertrouwt?

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

Welke maat heeft je baby?

Dat is toch wel de meest moeilijke vraag die ik steeds krijg van mensen die kleertjes voor Emily willen kopen. Gemiddeld heeft ze nu maat 80, ze is bijna een jaar, maar bij sommige winkels vallen de kleertjes groot en bij andere juist klein. Dat maakt het een stuk moeilijker om iets te kopen, aangezien je niet je baby iets laat passen in de winkel. Daarnaast is het (bijna) altijd seizoensgebonden kleding is, dus het kan ook niet wachten in de kast.

Artikel lezen
8 Reacties tonen