Snap

Welke maat heeft je baby?

Dat is toch wel de meest moeilijke vraag die ik steeds krijg van mensen die kleertjes voor Emily willen kopen. Gemiddeld heeft ze nu maat 80, ze is bijna een jaar, maar bij sommige winkels vallen de kleertjes groot en bij andere juist klein. Dat maakt het een stuk moeilijker om iets te kopen, aangezien je niet je baby iets laat passen in de winkel. Daarnaast is het (bijna) altijd seizoensgebonden kleding is, dus het kan ook niet wachten in de kast.

Voor de beginnende moeder of diegene die kleertjes wil kopen voor iemand met een baby, hier mijn ervaring met kledingmaten van de (bekende) winkels, met links een liniaal met babymaten en rechts de winkel waarbij je welke maat moet kopen. Hopelijk help ik je er iets mee.

Heb jij hier ook ervaringen mee, misschien nog met andere merken? Laat het achter in een reactie.

11 jaar geleden

Hee Sofie, Wat grappig dat je dan weer hier terecht komt. Via je vader gehoord over de containeractie? Ik heb ook een persoonlijke blog www.mcdid.nl waar ik al meer dan vijf jaar blog. Misschien ook leuk om te lezen? Praten we daar even verder!

11 jaar geleden

Hey Mariska! Wat ontzettend leuk om je blog te lezen. Eigenlijk een beetje na je mooie presentatie te hebben gezien op het net over de containers vaker legen in Almere!Goed van jou zeg! Hoe is het verder? En met Emily? Weet je ik heb Toby gekregen op 24/12/2010 dus volgens mij verschillen ze niet veel in leeftijd. Leuk om je zo een berichtje te sturen. Toby heeft nu maat 74/80 Grtz :D Soof

11 jaar geleden

oeps... mijn ervaring met Zeeman is juist dat het er heeeeeeel groot valt. Dl heeft nog romper maat 56 aan, terwijl ze Hema alles 74 heeft. shirtjes zeeman maat 68 zijn nog erg ruim.

11 jaar geleden

@Nienke Grappig, dat het inderdaad toch nog verschilt per baby. Lastig dan zeg. Emily is vrij lang en slank, misschien dat dat het verschil maakt?