Profiel Posts (1190)
Blog image

Sneller zwanger worden, hoe doe je dat?

Wat is nu echt belangrijk om op te letten als je zwanger wil worden?

De stap is genomen, jullie gaan voor een kindje! Maar wat zijn nu de do’s en dont's wanneer je zwanger probeert te raken? Zijn er tips zodat je sneller zwanger zou kunnen raken? Wat is nu echt belangrijk om op te letten? Wij geven je een aantal voorbeelden van leefgewoontes die eraan bij kunnen dragen om eerder zwanger te raken. Lees gauw verder!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Alles over eenkennigheid bij je baby

Wat doe je als je kind last heeft van eenkennigheid en verlatingsangst

Wanneer baby 6 maanden is, kan hij last krijgen van verlatingsangst en eenkennigheid en verlatingsangst. Je eerst zo spontane en vrolijke baby kan plotseling heftige angst ontwikkelen voor iedereen behalve zijn moeder, vader en broertjes of zusjes. Het kindje wat voorheen iedereen met een grote glimlach en open armpjes verwelkomde, begint nu te huilen zodra er een vreemd gezicht verschijnt. Wat is de oorzaak van eenkennigheid en hoe ga je ermee om?

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Vruchtbare dagen, het beste moment om zwanger te worden

Wanneer zijn je vruchtbare dagen en hoe bereken je ze?

Als je bezig bent met zwanger worden, wil je natuurlijk weten wanneer je vruchtbare dagen zijn. Zo vergroot je de kans op het verwekken van een baby. Er zijn verschillende manieren om erachter te komen wanneer jouw ovulatie (ook wel 'eisprong' genoemd) plaatsvindt. In dit artikel vertellen we je alles over jouw vruchtbare dagen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Cervixslijm als ovulatie - graadmeter

Wat je cervixslijm je vertelt over je cyclus

Wist je dat cervixslijm een goede graadmeter kan zijn voor je ovulatie? Cervixslijm is slijm dat de klieren in je baarmoederhals en vagina maken, ook wel 'vaginale afscheiding' genoemd. Aan de hand van je afscheiding kun je het moment dat je vruchtbaar bent bepalen. Zo weet je dus wanneer het beste moment is om seks te hebben en zwanger te raken. Je ovulatie afmeten aan je cervixslijm vergt wel wat oefening. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Alles over de ovulatietest

Dít is hoe je jouw vruchtbare dagen bepaalt met een ovulatietest!

Wil jij graag zwanger worden? Soms is het handig om de natuur een handje te helpen. Dit kan met een ovulatietest. Met ovulatietest kan je zien wanneer je het meest vruchtbaar bent. Rond je ovulatie (eisprong) heb je de grootste kans om zwanger te raken. Als je een regelmatige cyclus hebt, kun je je ovulatie zelf berekenen. Bij een onregelmatige cyclus is dat moeilijker. Een ovulatietest kan dan zekerheid bieden.

Artikel lezen
1 Reacties tonen