Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Als vriendschap je leven als moeder niet overleeft

Mijn beste vriendin kon er niet mee omgaan, mijn nieuwe leven als moeder. En dat doet pijn!

Twee jaar ouder is ze, mijn (voorheen) beste vriendin. Ik was 16 en had een bijbaantje. Zij werd mijn nieuwe collega en we hadden meteen een klik. Ik keek tegen haar op. Ze studeerde, had al twee jaar een vriend en blaakte van het zelfvertrouwen. Al gauw gingen we samen op stedentrips, dagjes weg, bezoekjes aan de sauna en in het weekend gingen we stappen. Vier jaar en een paar foute vriendjes later, was daar opeens de ware. Mijn vriend en haar vriend konden het ook goed met elkaar vinden en regelmaat gingen we met z'n vieren een hapje eten.

Artikel lezen
12 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ze bestaan, de mama-regeldagen

Regeldagen alleen bij baby's? Nee hoor, ook deze mama heeft er last van...

'SCHAAAAAT waar is het fototoestel?' Mijn man kijkt verbaasd/ geïrriteerd op. 'Het is 23.00 uur lieverd, ik kijk morgen wel....' Nope, nee, dus niet hè! Ik heb dat ding nodig, NU! 'Lieverd, ik weet dat het laat is, maar het is mijn laatste kans....' Ik gooi wat extra drama in die zin. Wederom een moeilijke blik. 'In die la ofzo?' Zonder op te kijken, steekt hij een vinger uit richting dressoir.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Social media: het perfecte plaatje

En jawel, daar staat ze weer op mijn tijdlijn op Facebook. De perfecte moeder. Maar is dit waarheid of fictie?

Je kent haar wel: de perfecte moeder. De vrouw die alles heeft en alles kan. Een prachtige verschijning, met het ideale gezin, wonend in een schitterend huis, een carrière waar je u tegen zet en oh oh oh ook nog een geweldig sociaal leven! Hoe ik dat weet? Omdat ik Facebook heb! 

Artikel lezen
0 Reacties tonen