Profile icon Profiel News icon Posts (14)
Blog image
  • Kind
  • Voeding

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje extreme obesitas heeft... Ik moet weer huilen als ik eraan terug denk. (sorry lang verhaal)

Ik schrijf dit omdat ik andere moeders wil laten weten dat ze niet de enige zijn. Dat elke moeder het beste wil voor haar kleintje en dat dit soms zo ontzettend moeilijk is. Dat je onzeker wordt gemaakt/ bent. Omdat je gewoon het beste wilt. Je wilt de leukste, de knapste, de gezelligste moeder zijn. De aller aller beste. Je kind moet gezond leven en het leuk hebben.

Artikel lezen
89 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Let's pray for peace

Na wat er vandaag is gebeurd in België vraag ik het me ineens af... Op wat voor wereld heb ik mijn kind gezet?

Sommige mensen krijgen geen kinderen omdat ze niet willen dat ze dezelfde lichamelijke of geestelijke problemen krijgen als zijzelf. Ik ken deze mensen… ik heb bij het krijgen van mijn kindje hier niet over na gedacht… niet nagedacht over: Misschien krijgt Juna wel lichamelijke problemen, trombose, astma, allergieën of erger nog: kanker. Ik dacht maar aan 1 ding, moeder worden. Ik dacht altijd dat ik al geboren werd als moeder. En zo voel ik het nu ook. Ik voel me zo gelukkig nu ik moeder ben. Ik mag zorgen voor iemand waar ik zo veel van hou. Ik zou niet anders willen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Hoe ik mijn man wil veranderen in iemand die hij niet i

All stars passen niet bij hem, toch zou ik het tof vinden als hij ze aan had.

Ik zie een man lopen. Hip kind op een loop fietsje naast hem. Donker grijze Bugaboo duwend. Aviator zonnebril op, Donker groene parka aan en allstars. Sexy as hell deze papa. Altijd in een schoenen winkel vraag ik mijn man toch even die all stars te passen. Maar telkens zegt hij weer: mwah... Balen! Ik vind dat zo sexy! Mannen die hip gekleed zijn die vind ik sexy. Die zijn sexy. Niet dat mijn man niet hip gekleed is, prima modern. Maar niet uber sexy, zoals die man van vanmorgen die ik zag. Eigenlijk is mijn man best sexy. Hij heeft mooi haar, super mooie, witte tanden, een prachtig lichaam. Mooi gezicht, stopeltjes. Het kan altijd beter toch? En je moet ook wat te wensen over houden. Maar als ik dan zo'n man zie lopen gaat er een rilling door me heen en hoop ik stiekem dat Chris zijn super hippe kant ooit nog boven komt drijven... 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Ze zijn groot, ontzettend groot

Ik heb een keuze moeten maken die me pijn doet. Pijn in mijn borsten, pijn in mijn hoofd maar vooral pijn in mijn hart. Ik voel me vreselijk

Ze zijn groot, ontzettend groot. Chris blijmakend groot. Auw m’n borsten doen pijn. Ik heb een keuze moeten maken die me pijn doet. Pijn in mijn borst, pijn in mijn hoofd maar vooral pijn in mijn hart. Ik heb koker visie zeggen ze… minstens een half jaar borstvoeding geven, liever 9 maanden. Hoe ik me voel als dat niet gelukt is? Vreselijk… ik voel me vreselijk.

Artikel lezen
6 Reacties tonen