Blog header image

Hoe ik mijn man wil veranderen in iemand die hij niet i

All stars passen niet bij hem, toch zou ik het tof vinden als hij ze aan had.

Ik zie een man lopen. Hip kind op een loop fietsje naast hem. Donker grijze Bugaboo duwend. Aviator zonnebril op, Donker groene parka aan en allstars. Sexy as hell deze papa. Altijd in een schoenen winkel vraag ik mijn man toch even die all stars te passen. Maar telkens zegt hij weer: mwah... Balen! Ik vind dat zo sexy! Mannen die hip gekleed zijn die vind ik sexy. Die zijn sexy. Niet dat mijn man niet hip gekleed is, prima modern. Maar niet uber sexy, zoals die man van vanmorgen die ik zag. Eigenlijk is mijn man best sexy. Hij heeft mooi haar, super mooie, witte tanden, een prachtig lichaam. Mooi gezicht, stopeltjes. Het kan altijd beter toch? En je moet ook wat te wensen over houden. Maar als ik dan zo'n man zie lopen gaat er een rilling door me heen en hoop ik stiekem dat Chris zijn super hippe kant ooit nog boven komt drijven... 

6 jaar geleden

Ik vind het zelf het belangrijkste dat een man zich lekker voelt in wat hij aanheeft! Ik kijk graag naar mannen die hun best gedaan hebben en verstand hebben van mode, hoor! Graag zelfs! Maar ik heb liever een man met zelfvertrouwen in zijn eigen kloffie dan een man die kleding draagt die een ander mooi vindt ;)

6 jaar geleden

Haha, dat is denk ik wel de juiste vergelijking!

6 jaar geleden

Ik snap wel wat je bedoeld. Ik werk zelf in de mode, dus dan ben je er ook mee bezig. Mijn vriend geeft er 0,0 om. Die trekt op zijn vrije dag nog zijn werk kleren. Niet als ik ook vrij ben, dan moet hij zn leuke kleren aan haha. Maar zou het soms ook wel leuk vinden als hij er iets meer aandacht voor heeft.

6 jaar geleden

Ik heb niet zo veel met kleren... Een bepaald kapsel kan ik dan wel 'sexy' vinden...