6 jaar geleden

Heel vreemd dat door cb niet wordt doorgevraagd en op basis van cijfers conclusies wordt getrokken, jammer dat ze jullie niet ondersteunen. Ik dacht dat het algemeen bekend was dat de eerste jaren kinderen chubberier zijn en een officiële bmi dan nog niet kan. Doe wat goed voelt en bedenk dat cb alleen kan adviseren maar niet verplicht is. Veel succes!

6 jaar geleden

Nou als ik naar je foto kijk en als dat jouw dochter is. Vind ik haar persoonlijk niet te dik Ze ziet er gezond uit. En als ze magerder zou zijn dan was ze weer te mager? Ach ze hebben tegenwoordig zoveel te zeuren. Elke keer hebben ze wel weer iets anders op het cb.maak je niet druk zolang jij het goed doet is er toch niks aan de hand?laat je alsjeblieft niet onzeker maken door andere mensen. Veel mensen vergeten dat kinderen geen dun lijntje hoeven te hebben omdat ze het nodig hebben in de groeispurt.en dat ieder mens heeft gewoon een andere bouw .een mooie meid vind ik het dikke knuf

6 jaar geleden

Ik zie gewoon een heerlijke mollige peuter op die foto, gewoon zoals peuters horen te zijn. Ik snap niks van zon cb hoor. Ik kom uit de kinderopvang en zie de meeste kindjes zo. Niks aan de hand! Ze is een schatje om te zien.

6 jaar geleden

Oh jee ik snap dat het moeilijk voor je is. Maar je doet er alles aan om jouw dochter de beste start te geven. Ook zeker door haar af en toe naar de macdonalds mee te nemen en af en toe appelsap te geven. Dat hoort er toch bij? En als dat jou dochter is op de foto dan snap ik echt niet waar men het over heeft. Wat een prachtige meid. Ze is pas 2 dan zit er toch nog wat babygewicht aan. Dat hoort bij die leeftijd, zou gek uitzien als dat niet zo was. Mijn zoon is bijna 3 en die ziet er ook lekker gezond uit, zoals ik het noem. Maar extreme obesitas? Nee dat vind ik echt veel te grof gezegd..