Snap

Dat ik echt hopeloos romantisch ben...

Dat ik echt hopeloos romantisch ben... En Chris niet kan veranderen maar dat soms best even zou willen...

Dat ik echt hopeloos romantisch ben…

Ik heb een nieuwe serie ontdekt. Niet te best want daar ga ik weer. Ik kwijn weg in de romantische scènes van het verhaal en vind direct dat Chris enorm te kort schiet.

Film en series zijn fictie. Dat weet ik. Maar toch.

Outlander it is… het doet me direct denken aan het boek dat ik heb geschreven. Het gaat namelijk over Schotland. Heb van de week m’n eigen boek nog weer gelezen omdat ik zowaar niet precies meer wist wat er allemaal in stond toen iemand me ernaar vroeg. Daardoor zit mijn hoofd ook enorm in de romantiek momenteel. Ik ben er zo dol op dat het ongezond is denk ik.

Outlander gaat over een Engelse dame die door de stenen van Craig na Dun reist naar het verleden. Ze wordt aangevallen door Engelsen en daarna meegenomen door ruige schotse kerels. Waarna beetje bij beetje er een romance op bloeit tussen een ontzettend lekker snackje (deze term heb ik van Doris) en de dame in kwestie. Er volgen enorm veel reddings acties en uiteraard veel sex. Dat er zulke mannen bestaan… mijn hart gaat er sneller van kloppen en terwijl ik zelf een enorm aantrekkelijke man heb kan ik toch heerlijk wegkwijnen bij dit soort tv…

Hij lijkt wel een beetje op Chris, Sam Heughan. Als er dames zijn die dit gaan googlen, doen! En kies dan direct een leuk plaatje als schermachtergrond. Ik heb natuurlijk een afbeelding van Chris daar staan…

Maargoed ondanks dat Chris op 27 juni 2014 voor een volle kerk beloofd heeft romantischer te zullen zijn is er nog niet veel van terecht gekomen. Die bos bloemen na het trekken van m’n kiezen was super super lief. Maar toch haalt dat het niet bij mijn verlangens… jullie zullen wellicht denken misschien is het tijd voor een rollenspel, maar daar zijn we de types nou ook weer niet voor. En hoe kan Chris iemand spelen die hij eigenlijk niet is? Hoe kan ik Chris willen veranderen in iemand die hij eigenlijk niet is? Al zou ik dat natuurlijk op sommige punten best een beetje willen sturen. Terwijl ik hierover na denk zie ik Chris rennen in z’n kilt langs de vaart hier tegenover om mij te beschermen tegen… iets… Nu ik het voor me zie is het weinig romantisch. Misschien moet ik het houden bij series en af en toe een heerlijke droom. 

7 jaar geleden

Die serie wordt echt super bruut op een gegeven moment. Misschien kan je hem alsnog overhalen om te kijken haha. Maar bij mij moet je niet zijn voor romantiek. Bij ons is mijn man de romanticus van ons tweeën :-)