Profiel Posts (16)
Blog image

Heb ik mazzel of doe ik toch iets goed?

Mijn dochtertje is een makkelijk kind. Ik ben de eerste die dat toe zal geven. mazzel? ik weet het niet. Lees hier de hele blog van kaat.

Mijn dochtertje is een makkelijk kind. Ik ben de eerste die dat toe zal geven. Om mij heen hoor, lees en zie ik verhalen van moeders die het behoorlijk voor hun kiezen krijgen. Hun kindjes zijn moeilijke slapers, enorm éénkennig, moeilijke eters of een combinatie van die 3. Ik heb enorm respect voor moeders die hier mee te maken hebben. Deze moeders hebben het niet makkelijk.

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image

Traantjes van geluk

Tijdens de geboorte van Denvy is er ergens in mijn brein een knopje om gegaan... de meest vreemde dingen kunnen mij tegenwoordig ontroeren. Mijn dochter uiteraard nog het meest maar ook bij simpele dingen als een schattige puppy op Animal Planet of een happily ever after in een film kan ik mijn tranen niet meer bedwingen.  Was ik voor de geboorte een stoer wijf met dito tattoos, na haar geboorte ben ik getransformeerd naar een zacht gekookt eitje.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Happy kids design!

Ik heb een buurvrouw met een talent ben ik achter gekomen. Mijn buurvrouw (Sandra heet ze) maakt de meest mooie spulletjes voor de kinderkamer. Lakentjes, slaapzakken, baddoeken, luiertassen, memoborden, kruikhoezen, aankleedkussenhoezen enz enz. Je kan het zo gek niet bedenken of zij maakt het wel. En het is zoooooooooooooo leuk en uniek! Ik ben er helemaal weg van. (en maak daar graag even reclame voor)

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

1 jaar (geleden)

Vandaag een jaar geleden schreeuwde ik het uit tegen de verloskundige in het ziekenhuis. "IK PERS HELEMAAL NIET MEER EN IK HOEF DAT KIND ÓÓK AL NIET MEER!!!!!" Niet dat ik zo'n drama bevaling heb gehad hoor. Integendeel, als ik er op terug kijk was het appeltje eitje. Maar op het moment zelf was ik woest op alles en iedereen om mij heen...

Artikel lezen
4 Reacties tonen