11 jaar geleden

Hahaha geweldig trek m aan de haren dr uit. en ik hoef da kind nie meer hmm dat herken ik ergens van... Ik schreeuwde tegen de gyn. Toen ze weer ging kijken voor de ontsluiting en weer vertelde hoe t allemaal ging. "schiet nou maar op gvd ik weet t nu wel" dat was t ergste wat ik zei en ik bied na 2min. Excuus aan toen moest ze hard lachen omdat er nog nooit.iemand was geweest die excuus had aangeboden!

11 jaar geleden

Jeetje wat gaat het snel. Ik vond het half jaar al zo snel voorbij gaan (geen dramabevalling, bijna het doe het zelf bevalling zo snel 3,5uur en verloskundige was net op tijd om dr op te vangen). Gefeliciteerd met jullie kleine meid.

11 jaar geleden

De tijd vliegt inderdaad snel voorbij...voor ons duurt het nog 7 maanden voordat ze 1 wordt...maar als ik zie wat ze nu al kan...dan lijkt het al eeuwen geleden dat ze zo hulpeloos en klein was...waar blijft de tijd...ik ga straks nog maar even lekker genieten van onze kleine meid...

11 jaar geleden

Klinkt geweldig allemaal! Ik heb, toen er iemand was die zei: ik zie de haartjes al.......TREK D'R DAN AAN D'R HAREN ERUIT! Ik ben er klaar mee! hahahaha, ik had een profesor aan mijn bed (wel drama bevalling) en die kon een gniffel niet onderdrukken en zelfs mijn man hield zijn lachen niet meer :) Mooi moment om even terug te kijken.......over 2mnd zijn wij ook aan de beurt :D Ik heb gemengde gevoelens en hoop dat mijn emoties mild blijven. Geniet er van!