• Baby
  • Kind
  • Babyspullen
  • baby
  • kind
  • moeder
  • uitzet
  • producten

Happy kids design!

Ik heb een buurvrouw met een talent ben ik achter gekomen. Mijn buurvrouw (Sandra heet ze) maakt de meest mooie spulletjes voor de kinderkamer. Lakentjes, slaapzakken, baddoeken, luiertassen, memoborden, kruikhoezen, aankleedkussenhoezen enz enz. Je kan het zo gek niet bedenken of zij maakt het wel. En het is zoooooooooooooo leuk en uniek! Ik ben er helemaal weg van. (en maak daar graag even reclame voor)

Omdat Sandra haar spulletjes voornamelijk verkoopt op de braderie en op marktplaats heeft ze geen eigen website. Daarom plaats ik hier wat foto's van al dat moois...

Wil je meer weten mail dan naar happykidsdesign@gmail.com voor verdere info. Of kijk op http://verkopers.marktplaats.nl/18147292

 

11 jaar geleden

Wauw dat is echt mooi. Helaas zijn mijn kids hier alweer te groot voor. Ze kan evt. een website starten die niets kost.Op google kan je dat wel vinden. Heb ik ook ooit gedaan.

11 jaar geleden

Wat een mooie spullen zeg...Je mag met recht trots zijn op je buurvrouw...