9 jaar geleden

Ik zou beide scholen bezoeken, bekijken, en dan pas oordelen. Vraag ook eens naar de resultaten, waar komen de leerlingen terecht als ze van school gaan? De schooladviezen vanuit de cito zijng eloof ik ook online wel ergens te vinden.

11 jaar geleden

Wij hopen doordat de schooltijd begint te verhuizen naar een dorp. Lukt dat niet dan gaat onze kleine meid naar een brede school.

11 jaar geleden

Wij hebben Megan in geschreven bij een katholieke basis school en wij zijn totaal niet gelovig. Dit was gewoon de beste school voor onze dochter. Kleine klassen en ook extra aandacht voor kinderen die beter zijn of juist minder goed mee kunnen komen.

11 jaar geleden

Ik denk dat het er heel erg van af hangt waar je woont. Ik woon in Noord-Brabant en bij ons gaat zo goed als de hele buurt naar dezelfde katholieke school, ook Turkse kindjes.Terwijl er iets verder op ook openbare scholen zijn. Ik ben gedoopt en heb mijn communie gedaan, maar verder dan dat gaat mijn geloof niet.( ik ging vroeger trouwens juist naar een openbare school ) Mijn kinderen zijn dan ook niet gedoopt, maar zitten toch op een Katholieke school waar ze niet bidden. Misschien vertellen ze rond de kerst iets meer over het kerstverhaal, maar verder merk ik weinig verschil met de openbare school waar ik vroeger naar toe ging. Het belangrijkste is dat je van tevoren goed na vraagt hoe de betreffende school met een aantal punten om gaat.