Profiel Posts (25)
Blog image

Het kindje dat er niet mocht komen

Eigenlijk was het vanaf het begin al een bijzondere situatie. Ik testte voor de 3e maand op rij, de vierde dag voor mijn menstruatie met de vroege zwangerschapstest. Het was vroeg in de ochtend want ik ging die dag fotos maken op een bruiloft. Ik plaste, legde de test op de wastafel en douchte snel. Test was negatief dus hop de prullenbak in. Ik deed hem wel eerst terug in het doosje want Igor werd gestoord dat ik bleef testen. Ik dacht dat hij het zo minder snel zou zien🥲. Savonds op de terugweg was ik een beetje moe, maar dat was niet zo gek na een dag foto's, maken. Toen ik thuis kwam zei ig we moeten zo even praten.. dat klonk natuurlijk niet heel top dus ik zei: "nou zeg het maar meteen". Dus ig zegt: "Je had vanmorgen een zwangerschapstest gedaan en ik zag daar twee streepjes op, dat is toch zwanger? Waarom zei je dat niet?" Ik zeg nou vanmorgen heb ik er helemaal niks op gezien... ik liep naar boven en inderdaad 2 streepjes. Ik besloot de volgende ochtend opnieuw te testen en ja hoor positief! Wat een surprise en te grappig dat Igor het eerder wist dan ik.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Dagje naar het strand

Met Naïf

SUN SEA WORRY FREE☀️ Van het weekend was het zo ver! Eindelijk hebben onze meisjes weer eens heerlijk kunnen spelen samen met hun vriendje Valtteri. Voor het spelen nog snel even smeren met @naifcare , een natuurlijke zonbescherming met mineralen filter op basis van zinkoxide. Een hoge zon bescherming en vrij van schadelijke stoffen voor je kindje en onze oceaan🌍💗. Na het smeren gingen de meisjes al snel lekker spelen. Zand ijsjes maken, scheppen, van de glijbaan🎠. Ik vind deze leeftijd van de meiden zo leuk. Hoe ze aan sluiten bij andere kindjes en gemakkelijk nieuwe vriendjes maken. Ben jij al naar het strand geweest?⛱️

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Inspiratie opdoen voor het kerstmenu

Er is zo veel keuze!

De feestdagen staan weer voor de deur. Van huis uit ben ik gewend om met kerst altijd wat lekkers en moois op tafel te zetten. Dus ik ben alvast op zoek gegaan naar een nieuw tafelkleed, loper, kaarsen, nieuwe wijnglazen (laat m’n man het niet lezen) en natuurlijk nieuwe gerechten. Van de week plofte het grote kerstnummer van Foodies op de mat. In het kerstnummer staan meer dan 100 recepten.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Smullen met de kids

Regenboogijs maken!

De zomervakantie komt er weer bijna aan en wat is er leuker om met dat warme weer zelf ijsjes te maken en te gaan smullen. Samen met Elise en Esmee ging ik naar de Jumbo om boodschappen te doen. Ook kochten we spullen om ’s middags regenboogijs van Dr. Oetker te gaan maken. Met wat melk, basismix voor ijs (stracciatella), chocolade, Dr. Oetker Regenboogfantasie en Dr. Oetker Kleurstoffen gingen wij aan de slag. Als twee trotse grote meiden zaten ze klaar aan tafel om hun ijs te gaan maken. Esmee goot de melk in de kom en Elise voegde de mix toe. Met veel geschater mixten wij met z’n drieën de melk en de mix door elkaar. Mixen kun je natuurlijk niet doen zonder de roergardes af te likken. Dat vind ik zelf ook nog altijd erg smullen hihi. Vervolgens raspte ik de chocolade en roerde wij deze door het beslag. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

De keuze voor een kinderdagverblijf

Hoe maakte ik die keuze? Waar heb ik op gelet? Waar laat ik onze meiden met een gerust hart achter?

Binnen onze vriendengroep waren wij een van de eersten met kinderen. Vrienden die wel al kinderen hadden woonden niet bij ons in de buurt, dus kon ik geen advies inwinnen over kinderdagverblijven die zij aanraadden. Ik vond het best wel lastig om een keuze te moeten gaan maken. Ik had van tevoren veel op internet gezocht wat belangrijke punten waren waar je op let tijdens een informatie-/kennismakingsgesprek.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

De peuterpuberteit x2

How to survive...

Eind november kwam ik via Instagram in contact met @detweelingcoach. Ik had op Instagram in mijn story’s geschreven hoe tem ik mijn tweeling? (grapje!). Nou daar weet Paulien dus wel raad mee. Zij heeft namelijk een 10-weekse cursus ontworpen (met daarin elke 2 weken een nieuwe les) speciaal voor ouders met een tweeling in de peuterpubertijd. Ik nam een kijkje op haar website waar ik de volgende afbeelding zag

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Be careful what you wish for ..

Mijn tweeling bevalling

Daar lag ik dus alleen in het ziekenhuis met de meisjes nog in mijn buik. Ik probeerde wat te slapen maar lag dichtbij de ingang van de afdeling waar steeds spoedgevallen de afdeling op kwamen, hierdoor gingen de afdelingsdeuren dus steeds open en dicht en hoorde ik de geluiden (ohh en ik was natuurlijk ook helemaal niet nerveus ofzo). Om 7uur ging ik weer aan de CTG welke geen bijzonderheden liet zien. Om 08uur kwam de dokter kijken naar mijn ballon. Spannend… nou... ik zal het jullie vertellen, er was precies nog niks gebeurd. Dinsdag 12 juni 2018 de langste dag van mijn leven waar ik precies alleen maar heb gewacht op wat komen ging (Igor kwam natuurlijk wel, ook kwam mijn vriendin Romy lunchen (ik mocht naar het restaurant) en ’s avonds kwamen mijn ouders en zusje nog op bezoek.

Artikel lezen
0 Reacties tonen