Snap
  • DIY
  • foto
  • kerst
  • kerstboom
  • mamaplaatscollab
  • smartphoto

Een boom vol herinneringen

Creatief met foto's

Een kerstboom vol lichtjes met cadeautjes eronder. Onze grote gedekte tafel met kandelaars en een heerlijk diner. Een leuke jurk, het huis vol familie, zo ziet de kerst er normaal uit🎄❤

Dat dit jaar niet normaal is hoef ik natuurlijk niemand te vertellen en hoe de kerst eruit gaat zien weet ook nog niemand. Vorig jaar stuurde ik voor het eerst geen kerstkaartjes. Dit jaar wil ik er voor onze familie toch wat leuks op verzinnen. Zo kwam ik op de houtenkerstboomhangers van Smartphoto terecht. Een superleuk alternatief voor de gewone kerstkaart. Je kunt de hangers personaliseren met een foto en tekst.

Ik weet nog niet hoe de kerst gaat lopen, maar zo zijn wij, hoe het ook gaat lopen, toch een beetje dichtbij☃️

Wil jij ook leuke fotocadeaus maken? Neem van vooral een kijkje op de website van smartphoto.nl! 

3 jaar geleden

Goed idee!!

3 jaar geleden

Wow leuk, ik zocht nog een nieuwjaarscadeautje :)