Inspiratie opdoen voor het kerstmenu
Er is zo veel keuze!
De feestdagen staan weer voor de deur. Van huis uit ben ik gewend om met kerst altijd wat lekkers en moois op tafel te zetten. Dus ik ben alvast op zoek gegaan naar een nieuw tafelkleed, loper, kaarsen, nieuwe wijnglazen (laat m’n man het niet lezen) en natuurlijk nieuwe gerechten. Van de week plofte het grote kerstnummer van Foodies op de mat. In het kerstnummer staan meer dan 100 recepten.
Ik denk dat wij de garnalencocktail met harissa-mayonaise gaan maken met misschien daarnaast de tempura van garnalen met gepofte-knoflookmayonaise. Als hoofdgerecht twijfel ik nog tussen kalkoen of beef wellington. En het toetje sprong er meteen uit! Witte-chocoladeblondies met cranberry's en cheesecakeswirl met daarnaast een lekkere koffie.
Er is altijd zoveel keus! Heb jij al nagedacht over het kerstdiner? Het grote Kerstnummer van Foodies koop je in de winkels of online.